•  Ivanka Trump en Jared Kushner hebben plannen om hun landgoed in New Jersey flink te verbouwen, volgens de krant The New York Times.
  • Ze zouden een kuuroord, helipad, vijf bungalows en een supermarkt willen neerzetten
  • Het is nog niet officieel bekend of het stel zich ook daadwerkelijk in New Jersey zal gaan vestigen, maar het lijkt erop dat hun sociale kring in New York niet op hun terugkeer zit te wachten

Ivanka Trump en haar man Jared Kushner zouden hun landgoed in New Jersey willen uitbreiden, omdat het paar na hun politieke avontuur in Washington D.C. niet meer welkom zou zijn in New York. Dat schrijft The New York Times.

Het stel zou volgens de krant niet alleen nieuwe kamers aan hun huis willen toevoegen, maar ook een helipad, vijf bungalows, een kuuroord en een supermarkt op het terrein willen neerzetten.

Niet meer welkom in New Yorkse kring

Het is nog niet officieel bekend waar het koppel zich volgend jaar zal gaan vestigen, als hun tijd in het Witte Huis erop zit. Volgens The New York Times wijzen de verbouwingsplannen van de dochter van Donald Trump en haar echtgenoot erop dat ze niet terug zullen keren naar New York, waar ze allebei zijn geboren en getogen.

In de periode voordat het stel aan de slag ging als adviseur van de president, waren ze onderdeel van de New Yorkse high society. Zo werden ze ieder jaar uitgenodigd voor het exclusieve Met Gala en waren ze bevriend met invloedrijke beroemdheden zoals Paris Hilton, acteur Hugh Jackman en dochter van Bill en Hillary, Chelsea Clinton.

Donald Trump, Ivanka Trump, daughter, president
Foto: Drew Angerer/Getty Images

Deze vrienden lijken niet meer te staan springen om de twee terug te verwelkomen in New York. Een jeugdvriendin van Ivanka schreef onlangs een lang essay voor Vanity Fair, waarin niet alleen de nare kanten van hun vriendschap aan bod komen, maar de schrijfster ook duidelijk maakt dat Ivanka en Jared niet langer welkom zijn in New York.

Volgens de zender CNN kan het stel hun borst nat maken als ze besluiten toch terug te keren naar The Big Apple. Vorige maand huurde de actiegroep ‘anti-Trump Lincoln Project’ namelijk een paar gigantische billboards op het beroemde Times Square, die de glimlachende gezichten van Trump en Kushner tonen naast de sterftecijfers van coronavirus en foto’s van lijkzakken. Toen het paar dreigde een rechtszaak aan te spannen, plaatste de actiegroep dezelfde poster ook op vrachtwagens die rond Trump Tower reden.

Donald Trump koos er vorig jaar al voor New York achter zich te laten. Hij staat nu officieel geregistreerd op zijn woonadres van Mar-a-Lago in Florida.

Lees ook op Business Insider

Lees meer over de familie Trump: