Op zoek naar een leuke plek in een nog leuker bedrijf? We hebben momenteel de volgende vacatures:

Stagiair Marketing & Sales

Word jij blij van

Een dynamische digitale omgeving waarin je aan de ene kant vlakbij het internationale business nieuws zit en aan de andere kant aan uitdagende marketing en sales projecten werkt voor een wereldmerk als Business Insider en haar klanten (louter grote A-merken).

Ben jij goed in

Digital marketing en het toepassen van de laatste ontwikkelingen daarin en ken je alle geheimen van social media? Kan je daarnaast je goede ideeen kwijt in het invullen van interessante media partnerships om het merk Business Insider verder uit te bouwen in Nederland?

Waar komt jouw talent het beste tot zijn recht?

Business Insider biedt jou een werkomgeving waarbij je het beste uit jezelf kunt halen en veel kan leren op het gebied van media, online marketing en sales. Je werkt resultaatgericht binnen een informele, flexibele werkomgeving. Je komt te werken met een hecht en jong team waarin samenwerken voorop staat en waar internationale inspiratie en continue uitwisseling van content / marketingkennis volop aanwezig zijn.

Wie zijn wij?

Business Insider – Better, every day
Snel – Informatief – Slim – Sociaal. Business Insider, het grootste ‘digital business nieuws platform’ ter wereld, bereikt een audience van meer dan 140 miljoen zakelijke lezers per maand wereldwijd. In Nederland heeft Business Insider inmiddels ook een leidende positie met haar innovatieve internationale brand en proposities gekoppeld aan het grootste bereik onder de nieuwe generatie leiders in Nederland. De missie van Business Insider is: Better, every day. Dat betekent dat we toonaangevend willen zijn en zowel onze bezoekers als onze medewerkers iedere dag een stapje beter willen maken met onze content, aanpak en nieuwe concepten.

BI Studios

Business Insider’s in-house branded content agency heeft veel innovatieve tools en technieken in huis en werkt nauw samen met adverteerders om ‘high quality shareable stories’ te produceren. Passend binnen een duidelijke strategie en beantwoordend aan heldere doelstellingen werken we in de disciplines content strategie | content creatie en content distributie.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt bij de uitvoering van het marketingplan van Business Insider Nederland. Je gaat interessante marketingprojecten oppakken zoals het invullen van partnerships met andere media. Je maakt de nieuwe proposities van Business Insider ultra strak (kennis van Photoshop is zeker een pré) en wordt betrokken bij onze aanwezigheid bij interessante events om daar te ondersteunen onze merkbekendheid in Nederland nog verder te verhogen.

Je ondersteunt de commerciële afdeling door nieuwe proposities in de markt te zetten en te testen bij een aantal klanten / prospects van Business Insider, bezoekersonderzoeken te doen, of te ondersteunen op klanten door bijvoorbeeld gave presentaties te maken, sponsored stories in het CMS te plaatsen, te optimaliseren via social of impactvolle reporting te doen voor onze klanten.

Je komt bovenal met goede ideeën die onze merken en partnerships met andere merken verrijken.

Wat heb je in huis?

  • Je doet momenteel een HBO of Universitaire opleiding
  • Je volgt een relevante studierichting marketing en/of media
  • je bent digital savvy en je kent de mogelijkheden van social media
  • je ben commercieel en hebt een sterke ‘business sense’
  • je werkt secuur en nauwkeurig
  • je bent praktisch en no no-nonsense, een doener
  • je bent creatief maar ook niet bang voor cijfers

Interesse?

Klinkt dit als de perfecte rol voor jou? Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met stefan.smit@businessinsider.nl telefoonnummer 020 820 2616.


Stagiair redactie

We zoeken: een aspirant journalist die ervaring wil opdoen op een webredactie. Als webredacteur schrijf je in de eerste plaats veel artikelen en interviews. Daarnaast zoek en bewerk je foto’s en leer je hoe je artikelen zó schrijft, dat ze goed gelezen worden.

Kennis van economie is een pre, maar zeker geen vereiste. Enthousiasme en nieuwsgierigheid zijn dat wel.

Bovendien moet je ingeschreven zijn aan een HBO-opleiding of een universiteit en de stage als onderdeel van je studie mogen volgen.

We bieden: een stageplek voor minimaal drie dagen in de week, gedurende drie tot zes maanden. Je krijgt een stagevergoeding van 350 euro, op basis van een volledige werkweek. Je werkt op ons kantoor in Amsterdam-Oost. Start? Kan per direct.

Nieuwsgierig? Mail dan Herwin Thole en vertel waarom je bij Business Insider stage wilt lopen. Stuur ook een artikel mee waar je trots op bent.

E-mail: herwin.thole@businessinsider.nl

Telefoon: +31 6 50817155