Op zoek naar een leuke plek in een nog leuker bedrijf? We hebben momenteel de volgende vacatures:


Client Partner Business Insider Nederland

Business Insider is in ruim tien jaar tijd uitgegroeid tot het grootste ‘business news brand’ ter wereld en heeft zijn hoofdkantoor in New York. Business Insider bereikt inmiddels een publiek van meer dan 150 miljoen lezers per maand wereldwijd verdeeld over 15 landen.

Better every day – de internationale missie van Business Insider heeft z’n weerslag op alles. Dit geldt voor de lezers, maar ook voor jou. Business Insider biedt je een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen.

Bij Business Insider werken we volgens het principe van het nieuwe werken. Uitgangspunten zijn: plaats- en tijdonafhankelijk werken op basis van goede afspraken, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je werkt resultaatgericht binnen een flexibele werkomgeving waar samenwerken voorop staat en waar internationale inspiratie en continue uitwisseling van content en marketingkennis volop aanwezig zijn. Gezonde lunches, toegang tot de mooiste events, gezellige vrijdagmiddagborrels in Amsterdam en uiteraard een uitstekend salaris met bijbehorende bonusregeling.

Het team in Nederland is ondernemend en heeft een ‘work hard, play hard’-mentaliteit. Business Insider is gevestigd op een centrale locatie in Amsterdam.

Afdeling

Het commerciële team van Business Insider Nederland is primair verantwoordelijk voor het vergroten in aantal en intensiteit van de content partnerships tussen Business Insider en zijn partners.

Wat doe je?

Als Client Partner ben je verantwoordelijk voor de de op- en uitbouw van de branded content partnerships voor Business Insider, nationaal en internationaal. Je focus is primair gericht op de klant en schakelt daarnaast intern met ons content marketing agency BI Studios en redactie. Dit alles met als doel het opzetten van creatieve en effectieve ’award winning’ content marketing partnerships. Door doelgericht en middelenvrij te denken. Dit doe je met behulp van alle doorvertalingen van het Business Insider-merk, op bijvoorbeeld apps, web, social, events of nieuwe devices.

Door je frequente contact met de klant en de directe nabijheid van BI Studios en de redactie ben je als geen ander in staat de wensen van de klant direct te vertalen en in te bedden binnen de mogelijkheden van de Business Insiders kanalen en content. Je primaire doelstelling is het verstevigen, optimaliseren en uitbreiden van het aantal branded content partnerships met de klant en Business Insider. Je kent de doelgroep door en door. Met jouw ervaring en kennis van content marketing en digitale media praat je met en adviseer je de klant op topniveau. In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de Commercial Director.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Herken, prioriteer businesskansen en win pitches in nauwe samenwerking met adverteerders & bureaus
 • Creëer overtuigende salespresentaties, gebruikmakend van markttrends, casestudies en de Business Insider-oplossingen
 • Gebruik je netwerk bij de grote adverteerders van Nederland en breid dit verder uit, waarmee je de samenwerking tussen die bedrijven en Business Insider optimaliseert.
 • Inzicht krijgen in en het vertalen van de klantdoelstellingen naar een passende aanpak en invalshoek
 • Meedenken over contentconcepten die enerzijds aansluiten bij de doelstellingen van de klant en anderzijds aansprekend zijn voor de lezers van Business Insider
 • Eerste aanspreekpunt voor de klant: evaluatie en intensivering van de samenwerking
 • Onderhoud diepgaande en up-to-date kennis van digital marketing, technologie en de bijbehorende Business Insider-oplossingen.

Jouw profiel

 • Je hebt HBO of academisch werk- en denkniveau
 • Je hebt een actueel netwerk bij de top 200 adverteerders en de mediabureaus
 • Je hebt sterke affiniteit met businessthema’s als finance, tech en ondernemen
 • Je bent een zelfstarter en hebt een ondernemende aanpak in je werk
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in digital media / content marketing
 • Je kunt op een enthousiaste, creatieve en doortastende manier samenwerken met klanten
 • Je begrijpt de mechanismen van content marketing en kan klanten hier goed over adviseren
 • Consultative selling is vanzelfsprekend voor je
 • Bewezen en stabiel trackrecord op het gebied van behalen sales- en groeitargets
 • Bewezen vaardigheden in het presenteren aan en succesvol omgaan met beslissers op topniveau
 • Een netwerk in de finance- en IT-wereld is een pre
 • Je hebt een scherp analytisch vermogen

Interesse?

Klinkt dit als de perfecte rol voor jou? Reageer dan voor 31 maart 2020. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met [email protected], 06 20611434.


Stagiair Marketing & Sales

Word jij blij van

Een dynamische digitale omgeving waarin je aan de ene kant vlak op het internationale businessnieuws zit en aan de andere kant aan uitdagende marketing- en salesprojecten werkt voor een wereldmerk als Business Insider en haar klanten (louter grote A-merken).

Ben jij goed in

Digital marketing en het toepassen van de laatste ontwikkelingen daarin en ken je alle geheimen van social media? Kan je daarnaast je goede ideeën kwijt in het invullen van interessante mediapartnerships om het merk Business Insider verder uit te bouwen in Nederland?

Waar komt jouw talent het beste tot zijn recht?

Business Insider biedt jou een werkomgeving waarbij je het beste uit jezelf kunt halen en veel kan leren op het gebied van media, online marketing en sales. Je werkt resultaatgericht binnen een informele, flexibele werkomgeving. Je komt te werken met een hecht en jong team waarin samenwerken voorop staat en waar internationale inspiratie en continue uitwisseling van content en marketingkennis volop aanwezig zijn.

Wie zijn wij?

Business Insider – Better, every day
Snel – Informatief – Slim – Sociaal. Business Insider, het grootste digitale businessnieuwsplatform ter wereld, bereikt een audience van meer dan 140 miljoen zakelijke lezers per maand wereldwijd. In Nederland heeft Business Insider inmiddels ook een leidende positie met haar innovatieve internationale brand en proposities gekoppeld aan het grootste bereik onder de nieuwe generatie leiders in Nederland. De missie van Business Insider is: Better, every day. Dat betekent dat we toonaangevend willen zijn en zowel onze bezoekers als onze medewerkers iedere dag een stapje beter willen maken met onze content, aanpak en nieuwe concepten.

BI Studios

Business Insider’s in-house branded content agency heeft veel innovatieve tools en technieken in huis en werkt nauw samen met adverteerders om ‘high quality shareable stories’ te produceren. Passend binnen een duidelijke strategie en beantwoordend aan heldere doelstellingen werken we in de disciplines content strategie, content creatie en content distributie.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt bij de uitvoering van het marketingplan van Business Insider Nederland. Je gaat interessante marketingprojecten oppakken zoals het invullen van partnerships met andere media. Je maakt de nieuwe proposities van Business Insider ultrastrak (kennis van Photoshop is zeker een pre) en wordt betrokken bij onze aanwezigheid bij interessante events om daar te ondersteunen en onze merkbekendheid in Nederland nog verder te verhogen.

Je ondersteunt de commerciële afdeling door nieuwe proposities in de markt te zetten en te testen bij een aantal klanten / prospects van Business Insider, bezoekersonderzoeken te doen, of te ondersteunen op klanten door bijvoorbeeld gave presentaties te maken, sponsored stories in het CMS te plaatsen, te optimaliseren via social of impactvolle reporting te doen voor onze klanten.

Je komt bovenal met goede ideeën die onze merken en partnerships met andere merken verrijken.

Wat heb je in huis?

 • Je doet momenteel een HBO of universitaire opleiding
 • Je volgt een relevante studierichting marketing en/of media
 • je bent digital savvy en je kent de mogelijkheden van social media
 • je ben commercieel en hebt een sterke ‘business sense’
 • je werkt secuur en nauwkeurig
 • je bent praktisch en no no-nonsense, een doener
 • je bent creatief, maar niet bang voor cijfers

Interesse?

Klinkt dit als de perfecte rol voor jou? Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met [email protected], telefoonnummer 020 820 2616.


  Stagiair redactie

  We zoeken: een aspirant journalist die ervaring wil opdoen op een webredactie. Als webredacteur schrijf je in de eerste plaats veel artikelen en interviews. Daarnaast zoek en bewerk je foto’s en leer je hoe je artikelen zó schrijft, dat ze goed gelezen worden.

  Kennis van economie is een pre, maar zeker geen vereiste. Enthousiasme en nieuwsgierigheid zijn dat wel.

  We bieden: een stageplek voor minimaal drie dagen in de week, gedurende drie tot zes maanden. Je krijgt een stagevergoeding van 350 euro, op basis van een volledige werkweek. We werken momenteel hybride, deels op ons kantoor in Amsterdam. Start? Kan per direct.

  Nieuwsgierig? Mail dan Jeroen de Boer en vertel waarom je bij Business Insider stage wil lopen. Stuur ook een artikel mee waar je trots op bent.

  [email protected]