Adverteren via Business Insider? Bekijk hier hoe je met ons iedere maand een miljoen ondernemers en topmanagers kan bereiken.

Business Insider

Business Insider gebruikt snelle, aantrekkelijke, informatieve storytelling om nieuws te maken en omarmt daarbij thema’s als positieve verandering en innovatie, gemaakt voor de ‘digital generation’.

Business Insider is de grootste zakelijke nieuwssite ter wereld en een van de snelst groeiende nieuwsmerken ter wereld.

Doelgroep

business-insider-lezersprofiel-1
business-insider-lezersprofiel

 

Content Solutions by BI Studios

Custom Content

BI Studios, Business Insiders branded content team, werkt nauw samen met adverteerders aan content partnerships met op maat gemaakte video’s, infographics, slideshows, ‘charticles’, social berichten en artikelen gebruikmakend van Business Insider’s kenmerkende stijl – snel, informatief, slim en sociaal.
Niet vrijblijvend, maar altijd gericht op het behalen van een duidelijke marketingdoelstelling gekoppeld aan kpi’s en custom reporting.

Editorial Sponsorship

Merken kunnen hun advertising laten aansluiten bij premium redactionele content en prestigieuze series geproduceerd door onze redactie van erkende topjournalisten.

Advertising solutions

We bieden de nieuwste ad tech solutions om merken te helpen de connectie te maken met onze lezers – via alle platforms en devices – om awareness te verhogen, leads te genereren of andere doelstellingen te realiseren.

ad-solutions-bg

 

Klaar om aan de slag te gaan?

We kunnen nauwelijks wachten om samen te werken aan een nieuw innovatief partnership of een campagne. Wil je weten hoe we te werk gaan? Neem contact op met Stefan Smit: stefan.smit@businessinsider.nl of 020 820 2616.

Of download hieronder de factsheet.