Content

BI Studios is het contentmarketing agency van Business Insider en heeft vestigingen in New York, Londen en Amsterdam.

In een tijd dat consumenten en zakelijke beslissers online op zoek gaan naar hun informatie en daarbij de voor hen relevante content vinden, is contentmarketing zeer effectief.

Al onze internationale kennis over storytelling gericht op zakelijke en vermogende doelgroepen is gebundeld in BI Studios, het eigen contentmarketingbureau van Business Insider. Vanuit New York, Londen en nu ook Amsterdam helpen we deze gerenommeerde merken hun doelstellingen te bereiken.

BI Studios levert diensten op het gebied van contentstrategie | contentcreatie | contentdistributie. Altijd gericht op een specifieke marketingdoelstelling. BI Studios werkt voor grote merken zoals Microsoft, Oracle, ING, KPN, Cartier, Interpolis en IBM.

Hoe kan BI Studios helpen? Wij kunnen diensten leveren in alle facetten van contentmarketing:


Strategie

De eerste stap is een goede contentstrategie: nadat uw marketing- en businessdoelstellingen en daaraan gekoppelde kpi’s helder zijn vastgesteld organiseren we een brainstorm. Hierin definiëren we een interessant en duurzaam content domein dat ‘lengte’ heeft. Daarbij maken we gebruik van allerlei ‘insights’ van Business Insider over de doelgroep. Weten hoe? Bel of mail ons zodat we u er alles over kunnen vertellen.


Creatie

We maken content met een rijkheid aan vormen. We geloven in een mix van tekst en multimedia om zo de lezer te ‘omgeven met content’. Meer weten over de vernieuwende vormen die we te bieden hebben? Bel of mail ons dan vertellen we u er alles over.

 


Distributie

En content creatie is één ding, vervolgens gaat het om het mechanisme dat je eraan koppelt. Een mechanisme dat effectief werkt op uw doelstelling en kpi’s.

We verspreiden uw content optimaal. Natuurlijk via Business Insider, dat met meer dan 1 miljoen unieke bezoekers per maand één van de leidende zakelijke nieuwsplatformen is in Nederland. Maar we zetten ook massaal onze social kanalen in: Facebook, LinkedIn en Twitter.

Vervolgens koppelen we hier onder andere via onze DMP data aan om de content conversie verder te optimaliseren.

Waar zinvol gebruiken we ook kanalen van derden. En uiteraard benutten we de kanalen van uw merk. U kunt de content die door BI Studios is gemaakt is natuurlijk ook inzetten voor uw eigen mediakanalen. In meer detail weten hoe wij uw content distributie aanpakken? Bel of mail ons en we vertellen u er alles over.


Advertising

Business Insider heeft in Nederland binnen een jaar al meer dan 1 miljoen unieke bezoekers per maand.

Dit enorme bereik biedt de mogelijkheid om via mooie impactvolle advertising proposities die in de meeste gevallen ook programmatic beschikbaar zijn uw doelgroep perfect te bereiken.

Bekijk hier de tarieven van de verschillende formaten. Meer weten over onze premium of programmatic advertising solutions? Bel of mail ons.

Contact

 

Silvana Naipal, account manager:

020  – 820 26 16 | silvana.naipal@businessinsider.nl

Stefan Smit, commercial director:

020 – 820 26 16 | stefan.smit@businessinsider.nl