Eve Jobs, de jongste dochter van wijlen Steve Jobs, heeft haar eerste modellenklus binnengehaald. Ze is een van de gezichten van het cosmeticamerk Glossier.

De 22-jarige plaatste een foto op Instagram. Daarop poseert ze in een badkuip met een lipgloss in haar hand.

Het jongste kind van de overleden mede-oprichter van Apple en diens vrouw Laurene Powell Jobs, studeert in 2021 af aan de prestigieuze Stanford University en behoort tot de beste springruiters ter wereld onder de 25 jaar.

Eve Jobs, de jongste dochter van wijlen Apple-oprichter Steve Jobs, timmert aan de weg als model, rijdt op hoog niveau paard en is bovendien student aan de prestigieuze Stanford University.

Jobs schittert in de nieuwe advertentiecampagne van het cosmeticamerk Glossier. De jongste dochter van Steve Jobs en diens vrouw Laurene Powell Jobs, plaatste vorige week foto’s op Instagram waarop ze poseert in een badkuip met een Glossier-lipgloss in haar hand.

Ze is een van de drie gezichten van Glossier’s nieuwe campagne, naast actrice Sydney Sweeney die onder meer speelt in het tienerdrama ‘Euphoria’ en Naomi Smalls, de Amerikaanse televisiepersoonlijkheid en drag queen die een van de runners-up was in ‘Rupaul’s Drag Race’, meldt Page Six.

De post van Eve Jobs werd becommentarieerd door Jennifer Gates, dochter van Bill Gates, de mede-oprichter van Microsoft en jarenlang de grote rivaal van Apple-oprichter Steve Jobs.

“Geobsedeerd door deze samenwerking”, schreef Jennifer Gates onder de post van Jobs. Als dochter van Bill Gates behoort zij net als Eve Jobs tot het kroost van Silicon Valley’s elite.

Het is de eerste grote modellenklus voor Eve Jobs, die meer dan 156.000 volgers op Instagram heeft. De 22-jarige studeert momenteel aan Stanford University, een prestigieuze Amerikaanse universiteit die van historische betekenis is voor de familie Jobs.

Laurene Powell Jobs haalde haar MBA aan Stanford en het is ook de plek waar zij en Steve elkaar ontmoetten toen hij een lezing gaf op de universiteit in 1990.

Eve Jobs: springruiter op topniveau

Eve Jobs, die in 2021 afstudeert aan Stanford, is ook een ervaren springruiter. Volgens de Amerikaanse vereniging voor paardensporten US Equestrian, rijdt ze al sinds haar zesde jaar paard. Ze heeft inmiddels honderdduizenden dollars aan prijzengeld verdiend met haar deelname aan nationale en internationale wedstrijden.

Trainen doet ze op een boerderij in Wellington, Florida, die haar moeder in 2016 voor 15 miljoen dollar heeft gekocht. Met op dit moment een tiende plek op de wereldranglijst, behoort ze tot de beste springruiters onder de 25 jaar.

Overigens is Jobs niet de enige eliteruiter met beroemde ouders. Georgina en Jessica, de dochters van respectievelijk mediamagnaat Michael Bloomberg en popster Bruce Springsteen, zijn ook springruiters op topniveau. En dat geldt ook voor Hannah, de dochter van acteur Tom Selleck, en Destry, de dochter van regisseur Steven Spielberg.

Bill Gates’ dochter Jennifer rijdt ook al vanaf haar zesde jaar paard en moest het verschillende keren tegen Jobs opnemen in een wedstrijd.

Lees meer over de dochters van Steve Jobs: