De zoon van prins Harry en zijn echtgenote Meghan heet Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Dat maakte het stel bekend via Instagram.

Koningin Elizabeth heeft haar kersverse achterkleinkind Archie op Windsor Castle ontmoet. Harry en Meghan deelden een zwart-witfoto van dit bijzondere moment. Met die post maakten de hertog en hertogin van Sussex ook de naam van de jongen bekend.

Op de foto is te zien dat Elizabeth lachend kijkt naar Archie, die door Meghan wordt vastgehouden. Ook prins Philip, Harry en Meghans moeder Doria waren aanwezig.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The Duke and Duchess of Sussex are pleased to announce they have named their first born child: Archie Harrison Mountbatten-Windsor This afternoon Their Royal Highnesses introduced Her Majesty The Queen to her eighth great-grandchild at Windsor Castle. The Duke of Edinburgh and The Duchess’ mother were also present for this special occasion. Photo credit: Chris Allerton ©️SussexRoyal

Een bericht gedeeld door The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) op

Lees ook op Business Insider

Het eerste kind van Harry en Meghan is maandag geboren. De zoon van de 37-jarige voormalige actrice en haar 34-jarige prins is zevende in de lijn van de Britse troonopvolging. Anders dan de kinderen van William krijgt de kroost van de Sussexes niet de titel prins of prinses. Zo is de titel van Archie, de graaf van Dumbarton, naar de Schotse titel die Harry kreeg bij zijn huwelijk.

LEES OOK: Meghan Markle is pas net bevallen, maar haar zoontje heeft al een vermogen gekost: de babyshower kostte €180.000 en z’n opleiding wordt nog veel duurder