Premium content ophalen

Pebbles is een nieuw vastgoedinitiatief voor particuliere beleggers.

Het idee is om particuliere beleggers die het aankopen van panden voor verhuur te veel gedoe vinden, een laagdrempelige mogelijkheid te geven om te participeren in verhuurde panden.

Business Insider sprak met oprichters Huib Boissevain van vastgoedinvesteerder Annexum en Tim Rutgers van Bloqhouse over het aanbod, de risico’s en de kosten van Pebbles.

De aanhoudende stijging van huizenprijzen en het nijpende woningtekort zorgen ervoor dat de interesse voor beleggen in vastgoed fors toeneemt. Dat geldt zeker ook voor particulieren die op een spaarrekening nauwelijks rendement halen en op de aandelenmarkt geconfronteerd worden met heftige koersbewegingen.

Toch is zelf investeren in huizen voor verhuur zeker niet voor iedereen weggelegd. Je moet daarvoor genoeg geld op je bankrekening hebben, het juiste pand vinden, de huurinkomsten goed inschatten, eventueel een beleggingshypotheek afsluiten, de regelgeving kennen en ga zo maar door. Toch?

Lees ook: Ga je in aandelen beleggen of koop je een huis om te verhuren en word je ‘huisjesmelker’? 7 dingen om goed op te letten

Premium content ophalen