Bij het afsluiten of oversluiten let je natuurlijk op de hoogte van de hypotheekrente, maar ook andere aspecten zoals de voorwaarden en de service.

Business Insider biedt je een handig overzicht van zaken om op te letten bij een nieuwe hypotheek.

Denk aan de maximale hypotheek, de maandlasten, de gevolgen voor je hypotheek van verhuizen en een verandering van de WOZ-waarde.

Voordat je een hypotheek hebt afgesloten loop je tegen talloze vragen aan. Zelfs als het niet je eerste hypotheek is, of ‘alleen’ wilt oversluiten. Hoe hoog hoog worden je maandlasten en bij welke geldverstrekker kun je nu het beste terecht? En hoe zit het met verschillen in de hypotheekrente als je wel of geen NHG-verzekering neemt?

Bij het afsluiten of oversluiten let je natuurlijk op de hoogte van de hypotheekrente, maar ook andere aspecten zoals de voorwaarden en de service die geldverstrekkers bieden zijn van belang.

Hierbij wil je natuurlijk weten welke risico’s en voorwaarden er aan verschillende optie zitten.

Business Insider biedt je een handig overzicht van zaken om op te letten bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek. Denk daarbij aan de maximale hypotheek, de maandlasten, de gevolgen voor je hypotheek van verhuizen en een verandering van de WOZ-waarde. Hierbij geven we je handige tips en weetjes.

Lees ook op Business Insider

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt gratis de whitepaper over het afsluiten van een hypotheek in 2021.

Download de whitepaper