Premium content ophalen
  • Munt Hypotheken, Florius, ASR, BLG Wonen en Aegon zijn volgens hypotheekadviseurs de beste geldverstrekkers, blijkt uit onderzoek van de Nationale Hypotheekbond.
  • Zij scoorden onder meer goed op het faciliteren van nazorg, klachtafhandeling, rente- en aflosmogelijkheden, innovatie en producten.
  • Business Insider ging na welke rentes deze vijf beste geldverstrekkers momenteel bieden op annuïtaire en aflossingsvrije hypotheken voor 10 en 20 jaar vast.

Bij het afsluiten van een hypotheek let je natuurlijk op de hoogte van de hypotheekrente, maar ook andere aspecten kunnen van belang zijn, zoals de voorwaarden en de service die geldverstrekkers bieden.

Hypotheekadviseurs hebben doorgaans een goed overzicht van de service en voorwaarden bij verschillende geldverstrekkers; ze werken immers met meer partijen.

De Nationale Hypotheekbond peilt elk jaar welke geldverstrekkers het beste scoren onder intermediairs. Ze worden onder meer beoordeeld op beheer, het faciliteren van nazorg, klachtafhandeling, rente- en aflosmogelijkheden, innovatie en producten, dienstverlening en duidelijkheid in communicatie. 

Premium content ophalen