Acteur Daniel Craig kan een flinke som geld tegemoet zien voor zijn vijfde James Bond-film, schrijft Variety.

De nieuwssite meldt dat Craig 25 miljoen dollar krijgt voor zijn rol als 007 in ‘Bond 25’, de voorlopige werktitel. De nieuwste Bond-film gaat op 8 november 2019 in première.

Craig was eerder te zien als 007 in de films Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) en Spectre (2015).

De acteur bevestigde augustus vorig jaar tijdens een interview in Stephen Colberts Late Show al dat hij zou terugkeren als de beroemde geheim agent.

Die aankondiging verraste nogal wat fans, omdat Craig eerder heel helder was over een vijfde Bond-film met hem in de hoofdrol. Nadat Spectre in 2015 in première ging, zei hij in een interview dat hij nog liever ‘zijn polsen doorsneed met een stuk glas’ dan terug te keren in de huid van James Bond.

Maar voor 25 miljoen dollar (omgerekend 21 miljoen euro) laat de acteur zijn polsen met rust.

Radar Online schreef in augustus nog dat het film- en televisieconcern Sony Pictures 150 miljoen dollar over wilde maken aan Craig als hij zou tekenen voor nog eens twee Bond-films. Dat cijfer werd overigens al vrij snel tegen gesproken door Vanity Fair.

Craig heeft zich nog niet uitgelaten over een eventuele zesde film met hem als Bond.

LEES OOK: Op Netflix zijn steeds minder films te zien en meer series – en dat heeft een reden