Enter Business Insider Zuid-Afrika. En daarmee gaat de mondiale expansie van Business Insider gewoon verder.

Business Insider Zuid-Afrika ging op vrijdag 23 februari live, in samenwerking met Media24, Afrika’s grootste mediabedrijf. Onder leiding van hoofdredacteur Helena Wasserman heeft Business Insider Zuid-Afrika redacties in zowel Kaapstad als Johannesburg. Daarmee is Business Insider Zuid-Afrika goed vertegenwoordigd in zowel het administratieve als het commerciële centrum van het land.

Zuid-Afrika heeft een jonge, ambitieuze en digitaal goed ontwikkelde bevolking. En daarmee vormt het land een ideale markt voor Business Insider. De zich snel ontwikkelende middenklasse brengt een nieuwe generatie leidinggevenden voort, vaak early adopters van technologie die zeer geïnteresseerd zijn in nieuws over innovatie, business en lifestyle.

Daarbij beschikt het land over goed ontwikkelde financiële markten, een levendige beleggingswereld en een dynamische zakelijke gemeenschap.

Business Insider heeft nu 16 internationale afdelingen, naast de Verenigde Staten:

LEES OOK deze bijdrage van Business Insider South Africa: Elon Musk verkocht ooit zijn vaders smaragden aan Tiffany & Co. terwijl hij lag te slapen