101BHV.nl werd donderdagavond in Amersfoort uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland 2015 in de categorie Arbo & Veiligheid – kleine opleider. ‘Het ging hierbij om inhoud, trainers, organisatie en contacten’, vertelt Rick Boelens (25), eigenaar van het bedrijf.

De verkiezing van de Beste Opleider van Nederland wordt gebaseerd op ervaringen van klanten en deelnemers van verschillende opleidingsinstituten.

Deelnemers van opleidingen van 101BHV.nl beoordelen de opleiding met gemiddeld een 9,2, een hoge score dus. ‘Wij maken Nederland elke dag een beetje veiliger door het geven van BHV cursussen,’ vertelt Boelens. ‘BHV is verplicht voor bedrijven. ‘wij leren medewerkers een beginnende brand blussen, eerste hulp verlenen, reanimeren en een gebouw ontruimen in geval van een calamiteit.’

Boelens is trots op het resultaat. ‘We bestaan nog maar een jaar. Deze prijs geeft vertrouwen en motivatie voor de toekomst. We werken er hard aan om de grootste en beste BHV-opleider van Nederland te worden. Dit is een mooie stap in de goede richting.’

Het is de derde keer dat de prijs werd uitgereikt. De verkiezing is een initiatief van opleidingsvergelijker Springest, Klantenvertellen.nl en Princess Hotel Collection. Alle Nederlandse bedrijven kwamen in aanmerking voor deze prestigieuze prijs.

Lees ook op Business Insider

Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op z24.nl