Acteur Sylvester Stallone is naar verluidt lid geworden van Mar-a-Lago, de luxe privéclub van voormalig president Donald Trump in Florida.

De ster van onder meer de filmreeksen Rocky en Rambo heeft onlangs een landgoed in de buurt van Mar-a-Lago gekocht voor 35 miljoen dollar.

De startkosten voor een lidmaatschap van Mar-a-Lago bedragen 200.000 dollar.

Sylvester Stallone is lid geworden van de privéclub van de voormalige president Donald Trump, vertelden verschillende bronnen aan de Amerikaanse tabloid Page Six.

De ster van de filmreeksen Rocky en Rambo werd gespot toen hij voor foto’s poseerde met gasten in de club Mar-a-Lago in Florida.

“Sly is net lid geworden van Mar-a-Lago”, bevestigde een bron die de 74-jarige acteur in het luxe resort in Palm Beach zag.

Stallone verhuisde volgens Page Six eind vorig jaar naar de buurt.

Lees ook op Business Insider

De acteur kocht in december een landgoed van 35 miljoen dollar in Palm Beach, schreef Palm Beach Daily News.

Stallone is geen onbekende in de club. In 2016 werd hij uitgenodigd voor een oudejaarsgala in het resort, meldde The Palm Beach Post.

Lid worden van Mar-a-Lago is niet goedkoop. De startcontributie voor nieuwe leden bedraagt 200.000 dollar, meldde Insider eerder.

Aan een banket voor 400 personen dat afgelopen zaterdagavond in Mar-a-Lago plaatsvond, zat ook een behoorlijk prijskaartje. Volgens The Washington Post hebben Republikeinse donoren ongeveer 100.000 dollar betaald om in de club te dineren.

Tijdens dat diner heeft Donald Trump naar verluidt enkele minuten besteed aan het beledigen van Mitch McConnell, leider van de Republikeinse minderheid in de Senaat. Ook riep hij op het coronavaccin ‘Trumpcine’ te noemen.

Lees meer over Mar-a-Lago: