Premium content ophalen

Bij het woord ‘vastgoed’ denk je misschien al snel aan  ‘pandjesprins’ Bernhard junior of mannen in pakken met een sigaar in hun mondhoek.

Maar vastgoedbeleggers zijn er in vele soorten en maten. Sterker, je kunt er zelf ook een worden.

Myrthe de Groot is 33 jaar en participeert in ruim 100 panden. Toen ze in vastgoed stapte had ze er geen kaas van gegeten.

Nu helpt ze beleggers met het investeren en beheren van vastgoed. Dit zijn haar tips voor wie overweegt zijn geld in stenen te steken.

Prins Bernhard doet het, voetballers doen het en heel veel ondernemers doen het. Beleggen in vastgoed is hot en helemaal niet zo onbereikbaar als je misschien denkt, zegt Myrthe de Groot, die beleggers helpt te investeren in vastgoed. Ze heeft een aantal tips voor wie met de gedachte speelt geld in stenen te steken.

Op haar 25ste startte De Groot een bedrijf rond vastgoed. Mensen die panden willen aankopen of willen onderhouden en verhuren kunnen bij haar terecht voor de juiste mensen: beheerders, klusjesmannen, boekhouders en makelaars. Zij werken onder de vlag van de vastgoedeigenaar, zodat die geen specialisten in dienst hoeft te nemen.

Haar bedrijf Actief omvat ook een netwerk van inmiddels 2.800 leden waar beleggers (in spe) van Actief en van elkaar kunnen leren. Ook kunnen ze er trainingen en masterclasses volgen. En als dat nodig de hulp van een vastgoedcoach inroepen, bijvoorbeeld tijdens een bezichtiging. 

Premium content ophalen