• Een Amerikaanse vrouw uit Florida liet een tattoo maken, waarbij zij en haar vriendin een verkeerde spelling opgaven.
  • In een virale TikTok-video is te zien hoe de vrouw hysterisch lacht, als ze het resultaat ontdekt.
  • De video ging viraal en uiteindelijk besloot de vrouw dat ‘Everthing fine’ was.
  • Lees ook: ‘80 procent van de mensen met een tattoo krijgt spijt’

Een Amerikaanse vrouw uit Florida is ‘viraal’ gegaan met een video op TikTok. Daarin is haar reactie te zien op het plaatsen van een nieuwe tattoo. In plaats van de tekst ‘Everything’s Fine’ had de tattoo-artiest ‘Everthing’s Fine’ in de arm van de vrouw gegraveerd, dus zonder de letter ‘y’.

In de TikTok-video met de eerste reactie reageert de vrouw hysterisch lachend. Later legde ze uit dat ze toch blij was met het ontwerp, omdat dingen die misgaan bij het thema passen.

In eerste instantie kreeg de tattoo-artiest veel negatieve reacties over zich heen, maar de vrouw probeert hem nu in bescherming te nemen.

In de originele clip, die eind september werd gedeeld en al meer dan negen miljoen keer is bekeken, was Jordan LaMattina hysterisch aan het lachen om de permanente spelfout op haar hand. De camera draaide naar de tatoeëerder, Jaco, die er stomverbaasd en beschaamd uitzag. De camera zoomde vervolgens in op de nieuwe tattoo met de tekst ‘EVERTHING’S FINE’.

@theearthylama 🤣🤣 He's mortified and I think it's so much better. #tattoo #tattoos #ink #inked #art #tattooartist #tattooart #tattooed #tattoolife #tattooideas #love #artist #blackwork #instagood #tattoodesign #tatuagem #tattooing #tattooist #blackandgreytattoo #tattooink #tatuajes #instagram #me #tattoostyle #photography #drawing #tatuaje #tattooer #traditionaltattoo #tattoogirl ♬ Oh No - Kreepa

"Dit is niet jouw schuld; dit is het mooiste moment van mijn leven", zei LaMattina's vriendin Mandy, die de video filmde, op de achtergrond terwijl LaMattina schokte van het lachen.

De video maakte een storm van reacties los. Veel reacties waren positief: mensen zeiden dat dit de grap zoveel beter maakte. Anderen dachten dat tattoo-artiest Jaco de spelfout had gemaakt en erdoor getraumatiseerd was.

Lees ook: Tattoo verwijderen met een laser: zo werkt het

Verkeerde spelling van tattoo komt vaker voor

In een vervolgvideo gaf LaMattina meer uitleg over de situatie. Ze zei dat haar vriendin Mandy op bezoek was, zodat ze dezelfde tatoeages konden laten zetten. Ze kozen 'Everything's Fine', omdat die uitdrukking voor de vriendinnen een ironische grap is.

@theearthylama 🤣🤣 Love you guys you're great! #tattoo #tattoos #ink #inked #art #tattooartist #tattooart #tattooed #tattoolife #tattooideas #love #artist #blackwork #instagood #tattoodesign #tatuagem #tattooing #tattooist #blackandgreytattoo #tattooink #tatuajes #instagram #me #tattoostyle #photography #drawing #tatuaje #goorinbros #tattooer #traditionaltattoo #tattoogirl #pitvipers ♬ original sound - Jordan LaMattina

Mandy tekende het ontwerp met de spelfout, die geen van beide vriendinnen op dat moment opmerkte. "Het handschrift van deze dyslectische sukkel", grapte LaMattina in de TikTok met Mandy. "Ik merkte het niet op omdat ik ADHD heb; zij merkte het niet op omdat ze dyslectisch is."

LaMattina maakte een screenshot van de schets en gaf die schets aan tatoeagesalon DaVinci Tattoo, waar er vervolgens een sjabloon van werd gemaakt. Toen tatoeëerder Jaco daarmee bezig was, merkte hij de fout niet op, omdat hij het achterstevoren opschreef en ze hem "zo erg afleidden" door te praten, zeiden de vriendinnen in de video. LaMattina en Mandy keurden ook allebei het afgewerkte sjabloon goed.

"Het duurt ongeveer 15 minuten; die jongen was scherp en snel", herinnerde LaMattina zich. De twee benadrukten dat de spelfout niet de schuld was van Jaco en dat het juist een diepere betekenis gaf aan de tatoeage.

LaMattina vertelde Insider dat de fout in de tatoeage online zo geliefd is geworden, dat het een grap is geworden op TikTok.

Uiteindelijk is LaMattina erg blij was met de "prachtige" fout, zei ze tegen Insider. Maar ze vond het naar dat Jaco zoveel haatreacties had gekregen. Jaco vertelde dat toen de uitleg eenmaal openbaar was, er meer begrip leek te zijn voor wat er was gebeurd. "Spelfouten komen vaker voor. Dat wil geen enkele tattoo-artiest."

LEES OOK: 10 fouten die mensen maken als ze een kleine tattoo nemen, volgens tattoo-artiesten