Premium content ophalen
  • De Amerikaanse ondernemer James Routledge kwam in een depressie terecht nadat hij besloot met zijn eerste startup te stoppen.
  • Een paar jaar later besloot hij opnieuw een bedrijf op te richten, maar ook deze keer worstelde hij met de vele verantwoordelijkheden die het zijn van een CEO met zich meebrengt.
  • Hij besloot daarom afgelopen jaar een nieuwe directeur voor zijn bedrijf te zoeken.
  • Volgens Routledge is dit “de beste zakelijke beslissing” die hij ooit heeft genomen, schrijft hij in een essay voor Insider.

Ik begon mijn eerste bedrijf met een paar vrienden in 2012. We waren pas 21 jaar oud en vers afgestudeerd van de universiteit. Ik was enthousiast, gepassioneerd en naïef.

Ik geloofde dat de wereld van de startups mijn gouden ticket naar een rijk en gelukkig leven zou zijn. Het leek een droom om te kunnen werken met wie ik maar wilde, waar ik maar wilde en zo de wereld te kunnen veranderen.

Ik zag dagelijks nieuwe krantenkoppen voorbij komen over jonge CEO’s die miljoeneninvesteringen binnen wisten te halen en met hun apps de wereld op z’n kop zouden gaan zetten. Ik kon niet wachten tot een van die koppen over mij zou gaan.

Premium content ophalen