• Zeg je ‘business class’, dan zeg je ‘luxe’. Maar niet elke business class is hetzelfde.
  • In de business class van Emirates word je op je wenken bediend. Maar toch zijn er een aantal dingen waar je op moet letten, zowel voor als tijdens de vlucht.
  • Nieuws- en contentcoördinator Bob Heurman van Business Insider vloog onlangs met Emirates van Schiphol naar Dubai. Hij deelt 8 dingen die hem opvielen in de business class van de Airbus A380.
  • Lees ook: Zo ziet de vliegtuigcabine van de toekomst eruit, volgens Airbus – veel lichter en maaltijden bestel je vooraf

Voor wie tijdens een vlucht iets meer comfort wil, is er business class. Tegen een (soms forse) meerprijs word je op een hoogte van enkele kilometers in de watten gelegd. Maar niet elke business class is hetzelfde.

Nieuws- en contentcoördinator Bob Heurman van Business Insider vloog begin juni van Schiphol naar Dubai in de business class van een Airbus A380 van Emirates. Dit model staat bekend als het grootste passagiersvliegtuig ter wereld. Het toestel heeft twee verdiepingen en biedt plaats aan maximaal 853 passagiers.

Het betreffende vliegtuig van Emirates heeft iets minder zitplekken, omdat de hele bovenste verdieping is gereserveerd voor business en first class. Dat betekent meer comfort en ruimte voor reizigers, en dus minder stoelen.

Heurman deelt acht dingen die hem opvielen tijdens zijn vlucht naar Dubai. Bekijk de slideshow hieronder!

Deze 8 dingen vielen me op in de business class van een Airbus A380 van Emirates

Meer over vliegen? Lees ook deze stukken eens: