Premium content ophalen
  • Scott Melker is een bekende belegger die zich sinds 2016 heeft toegelegd op de cryptomarkt.
  • Melker is momenteel vooral enthousiast over platforms die zich toeleggen op zogenoemde smart contracts, zodat ze kunnen concurreren met het Ethereum-netwerk.
  • Melker benoemt 6 alternatieven voor de bitcoin die volgens hem kansrijk zijn op de lange termijn.

De cryptomarkt zit de afgelopen weken weer in de lift. Daarbij doen zogenoemde altcoins, alternatieven voor de bitcoin, het relatief goed. De bitcoin is in marktwaarde veruit de grootste cryptomunt en steeg de afgelopen zeven dagen met zo’n 5 procent.

De nummers twee en drie op de markt, ether en cardano, presteerden nog een stuk beter met koersstijgingen van respectievelijk 22 procent en 16 procent over de afgelopen zeven dagen.

Lees ook: Cryptomunt cardano maakt opmars en is bijna $100 miljard waard – dit moet je weten over de nummer 3, achter bitcoin en ether

De cryptomarkt wordt gekenmerkt door veel speculatie op de korte termijn, maar ervaren beleggers weten dat het riskant is om je te laten meeslepen door kortstondige hypes uit angst om de boot te missen.

De Amerikaan Scott Melker belegt al sinds 2016 in cryptomunten en heeft een veel beluisterde podcast getiteld ‘The Wolf of All Streets‘, Melker gebruikt deze bijnaam ook voor zijn nieuwsbrief The Wolf Den.

Premium content ophalen