Ik heb al meer dan 50 landen bezocht en de geïsoleerd gelegen Faeröer eilanden behoren tot mijn favoriete bestemmingen. De eilandengroep die bij Denemarken hoort, ligt in de noordelijke Atlantische Ocean

Afgelopen zomer heb ik het opnieuw bezocht om mijn partner te laten zien waarom ik er zo dol op ben. Mijn favoriete dorpje heet Tjørnuvík en lijkt rechtstreeks uit een sprookje van de gebroeders Grimm te komen.

Ik wilde mezelf helemaal onderdompelen in dit dorpje aan de kust met nog geen 50 inwoners, dus huurden we een week lang een tiny house via Airbnb voor 165 euro per nacht.

Benieuwd hoe het huis er van binnen uitziet en hoe onze week op de Faeröer eilanden was? Bekijk dan de slideshow hieronder.

Zo was mijn week in dit 'tiny house' in een sprookjesachtig dorpje op de Faeröer eilanden

Meer over tiny houses? Check ook deze stukken eens: