Direct nadat Jeff Bezos aankondigde dat hij ging scheiden van zijn vrouw MacKenzie gingen er in de Amerikaanse roddelpers volop verhalen rond over de nieuwe liefde van de topman van Amazon.

Volgens onder meer The New York Post, TMZ en de National Enquirer heeft Bezos een relatie met voormalig nieuwsanchor Lauren Sanchez.

De National Enquirer zegt Bezos en Sanchez al een tijdje te volgen en publiceerde donderdag foto’s van het paar. Op een foto op de voorpagina van de National Enquirer houden de twee elkaars handen vast.

Sanchez is al haar hele carrière een publiek figuur en lijkt een tof leven te leiden. Dit zijn zes weetjes over de vrouw die de rijkste man ter wereld aan de haak geslagen lijkt te hebben:

1. Ze had een lange carrière als verslaggever en nieuwslezeres

Sanchez begon haar journalistieke carrière als stagiaire bij LA Channel 13 terwijl ze studeerde aan The University of Southern California, blijkt uit een interview met  The Hollywood Reporter.

Ze werd daarna presentatrice bij verschillende nieuwskanalen voordat ze mede-anchor werd bij Good Day LA van Fox 11. Ook was ze presentatrice en verslaggever bij Extra.

2. Ze is een gediplomeerde vliegtuig- en helikopterpiloot

Sanchez leerde vliegen terwijl ze werkte als nieuwslezeres en begon met het besturen van vliegtuigen in 2011. Haar brevet om helikopters te mogen vliegen haalde ze in 2016.

Lees ook op Business Insider

Haar interesse voor de luchtvaart stamt al uit haar jeugd, aangezien haar vader vlieginstructeur was en ook vliegtuigen herbouwde. “Ik was vaak in de hangar terwijl ik opgroeide, maar wist niks van vliegen”, vertelde ze tegen de Hollywood Reporter.

3. Ze richtte haar eigen door vrouwen geleide filmbedrijf voor de luchtvaart op

Sanchez richtte in 2018 Black Ops Aviation op, een door vrouwen geleid filmbedrijf voor de luchtvaart dat onder andere Amazon, Netflix en Fox als opdrachtgevers heeft.

Dit is een promotiefilmpje van het bedrijf:

Sanchez heeft ook regisseur Christopher Nolan geadviseerd bij het maken van zijn oorlogsfilm Dunkirk.

4. Ze speelde nieuwsanchor in heel wat films en tv-series

Als nieuwslezeres is het echte leven is Sanchez gewild die rol te spelen in films en tv-series. Zo was volgens IMDB onder andere te zien als nieuwsanchor in Fight Club, The Day After Tomorrow en The Fantastic Four.

5. Ze presenteerde ooit de Amerikaanse versie van So You Think You Can Dance

Sanchez was de presentatrice van het eerste seizoen van So You Think You Can Dance in de Verenigde Staten. Ze stopte na een jaar met de show, omdat ze een tweede kind kreeg.

6. Ze is nog steeds getrouwd met Hollywood-manager Patrick Whitesell, maar ze leven apart van elkaar

Whitesell is mede-directeur van het Hollywood-agentschap WME en vertegenwoordigt onder andere Matt Damon, Christian Bale en Hugh Jackman. Whitesell en Sanchez zijn in 2005 getrouwd, maar volgens The New York Post zijn ze sinds deze herfst uit elkaar.

LEES OOK: De ongelooflijke carrière van MacKenzie Bezos, een gevierd schrijver die al bij Jeff was voor hij Amazon oprichtte