Sommige mensen lijken echt alles te hebben.

Balanceren tussen een succesvolle carrière en een huwelijk is niet gemakkelijk, maar als je het goed doet, kun je zomaar als powerkoppel bekend komen te staan.

Tijd voor elkaar vinden is des te moeilijker voor powerkoppels. Maar verspreid over vele vakgebieden, van entertainment tot politiek tot technologie, slagen deze stellen er toch in om gelukkig getrouwd te blijven terwijl ze hun imperiums opbouwen. De koppels hieronder zijn bij elkaar zo’n 211 miljard euro waard.

Dit zijn de zeven rijkste powerkoppels ter wereld.


Tom Brady en Gisele Bündchen

Foto: Lucas Jackson/Reuters

Gezamenlijk vermogen:€ 455 miljoen

Beide helften van dit powerkoppel, dat acht jaar getrouwd is, behoren tot de topverdieners in hun branche. Supermodel Gisele Bündchen is het best betaalde model ter wereld, met een inkomen van 24 miljoen euro in 2016. Quarterback Tom Brady is de op twee na best betaalde American-footballspeler in de geschiedenis van de Amerikaanse competitie NFL. Zijn sponsordeals alleen al leveren hem zo'n 6,5 miljoen euro per jaar op.

Het beste voorbeeld van hun status als powerkoppel is misschien wel de enorme belangstelling voor hun opvallende dieet, dat bestaat uit 80 procent groenten en 20 procent mager vlees.


Ivanka Trump en Jared Kushner

Foto: Mike Coppola/Getty Images

Gezamenlijk vermogen:Tussen € 168 miljoen en € 620 miljoen

Ivanka is de oudste dochter van Donald Trump en heeft een onbetaalde functie als adviseur in het Witte Huis. Ze heeft net het achtjarig jubileum gevierd van haar huwelijk met Jared Kushner, een senior adviseur van vader Donald en eigenaar van een vastgoedimperium.

Hun geschatte vermogen werd eerder dit jaar bekend via openbare documenten. Onder hun vermogen vallen een kunstverzameling ter waarde van 20 miljoen euro, inkomen van Ivanka's lifestylemerk en verschillende investeringen.

Volgens Kushner zijn de rollen duidelijk verdeeld tussen de twee, die drie kinderen hebben: "Zij is absoluut de CEO van ons huishouden, terwijl mijn positie meer lijkt alsof ik in de raad van bestuur zit."


Beyoncé en Jay Z

Foto: Getty Images

Gezamenlijk vermogen: € 943 miljoen

Beyoncé en Jay Z hebben een bijna koninklijke status in de entertainmentwereld. Het koppel, dat sinds 2008 is getrouwd en drie kinderen heeft, verdient z'n geld voornamelijk met muziekproductie, albumverkopen, live-optredens en wereldwijde tours. Daarnaast zijn er nog aandelen in streamingdienst Tidal, een privéjetbedrijf en een luxe-champagnemerk.

Vorige zomer kochten ze een villa in Los Angeles voor 72 miljoen euro. Ze sloten daarvoor een hypotheek af van 48 miljoen euro. Het is de op vijf na duurste huisaankoop ooit in de geschiedenis van LA.


Evan Spiegel en Miranda Kerr

Foto: Tommaso Boddi/Getty Images

Gezamenlijk vermogen: € 2,8 miljard

Medeoprichter en CEO van Snapchat Evan Spiegel is een van de rijkste millennial-miljardairs in de Verenigde Staten, met een vermogen van zo'n 2,7 miljard euro. Eerder dit jaar trouwde hij met supermodel Miranda Kerr, die zelf ook niet zielig is met haar 37 miljoen.

Zoals het een goed powerkoppel betaamt, delen Spiegel en Kerr een interesse in elkaars werk. Hij stond al eens op de cover van het Italiaanse Vogue, zij is actief op Snapchat en heeft het bedrijf en haar man verdedigd in interviews.


Mark Zuckerberg en Priscilla Chan

Foto: Peter Barreras/AP

Gezamenlijk vermogen:€ 60,3 miljard

De oprichter en CEO van Facebook is vaak omschreven als een wonderkind. Hij had zijn eerste miljard dollar al op zijn 23ste verdiend, en zijn studieliefje Priscilla Chan is altijd bij hem gebleven.

Zuckerberg en Chan trouwden in 2012 en zijn nu de ouders van twee dochters. Naast de revolutie van de wereldwijde communicatie via social media, waar Zuckerberg zich mee bezig houdt, gebruikt het koppel hun macht en middelen om via het Chan Zuckerberg Initiative onderzoek te doen naar het verbeteren van gezondheid, onderwijs en samenleving.

Zoals veel van hun medemiljardairs zijn ze als leden van Giving Pledge van plan het grootste deel van hun fortuin weg te geven.


Bill en Melinda Gates

Foto: Brian Ach/Getty Images

Gezamenlijk vermogen:€ 72,8 miljard

Bill en Melinda Gates hebben een fortuin van ruim 70 miljard euro vergaard, maar ze geven het grootste deel weg. Hun filantropische organisatie, de Bill & Melinda Gates Foundation, is in 2000 opgericht en focust vooral op het verbeteren van wereldwijde gezondheid met een budget van zo'n 32 miljard euro.

In 2016 kregen ze allebei een Presidential Medal of Freedom van president Obama. Dat is de hoogste onderscheiding die je in de VS als burger kunt krijgen.

Bill en Melinda zijn 23 jaar getrouwd en hebben drie kinderen, die naar verluidt niet veel zullen erven.


Jeff en Mackenzie Bezos

Foto: Evan Agostini/AP

Gezamenlijk vermogen:€ 75,4 miljard

Jeff Bezos is de rijkste man ter wereld. Hij is al meer dan 24 jaar getrouwd met schrijfster Mackenzie Bezos. De twee ontmoetten elkaar toen ze bij een investeringsmaatschappij werkten. Een jaar na hun ontmoeting namen ze ontslag en vertrokken naar Seattle, om daar Amazon op te richten. Mackenzie vertelde Vogue al eens dat hun karakters elkaar aanvullen, en dat Jeff haar vaak verrast met kleding of andere cadeautjes.

LEES OOK: Dit zijn de 20 rijkste voetbalclubs ter wereld