De iPhone X is bij Apple niet meer te koop, maar tal van webshops hebben het toestel uit 2017 nog op voorraad. En op Black Friday gaan die exemplaren weg met flinke kortingen. Maar je moet er snel bij zijn, want vrijdagochtend raakten een aantal speciale kortingsdeals snel uitverkocht.

Het basismodel van de iPhone X met 64 GB aan opslag kostte bij de introductie in Nederland 1.159 euro. Veel geld voor een telefoon, maar Apple had dan ook het ontwerp radicaal vernieuwd.

De iPhone X heeft een 5,8-inch OLED-scherm nagenoeg zonder randen. Ontgrendelen gaat met Face ID, de 3D-gezichtsherkenning die Apple ontwikkeld heeft.

De twee camera’s aan de achterzijde maken prachtige foto’s en dankzij de glazen behuizing kun je draadloos opladen.

Apple heeft dit jaar nieuwe modellen uitgebracht (de iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR) en de verkoop van de iPhone X gestaakt. Maar dat betekent niet dat de baanbrekende telefoon uit 2017 ouderwets is. Ook in 2018 is de iPhone X nog een toptoestel, dat zich kan meten met de allerbeste merken.

Op Black Friday proberen webwinkels van hun voorraad af te komen. Heb je een oudere iPhone en ben je toe aan een upgrade? Dan is de iPhone X een uitstekende optie. Bekijk hieronder de actuele deals op Black Friday, in samenwerking met Kieskeurig.nl.

Insider Picks Nederland schrijft over dingen die jij wellicht leuk vindt. Business Insider Nederland heeft samenwerkingen met verschillende affiliatepartners. Dit betekent dat we een vergoeding ontvangen bij een eventuele aankoop.