Kevin Spacey en John de Mol zijn de topsprekers op BusinessBoost Live dat op 29 november in Ahoy Rotterdam gehouden wordt. Laat je inspireren door bijzondere ondernemers en schrijf je nu in!

29 november 2017

BusinessBoost Live is hét ondernemersevent van 2017. Dompel jezelf onder in de bevlogen verhalen van visionaire ondernemers als Kevin Spacey (House of Cards), John de Mol (Talpa), Pieter Zwart (Coolblue.nl) en Jitse Groen (Thuisbezorgd.nl). De avond wordt gepresenteerd door Eva Jinek en Winston Gerschtanowitz. Entertainer Jan Jaap van der Wal completeert de bijzondere line-up.

House of Cards

Want bijzonder is het! Niemand minder dan Kevin Spacey komt speciaal naar Ahoy om Nederlandse ondernemers te inspireren en te motiveren. Spacey is bekend als acteur (House of Cards, Baby Driver, American Beauty) maar daarnaast ook zeer succesvol met zijn eigen productiemaatschappij. Deze produceert ook de successerie House of Cards. Spacey zal op BusinessBoost Live vertellen hoe zijn productiebedrijf deze Netflix-hit heeft ontwikkeld op basis van data analytics, klantinzicht en klantbehoefte.

Talpa

Ook bijzonder is de komst van de grootste mediaondernemer van Nederland, John de Mol. Hij beperkt zijn publieke optredens, maar maakt voor BusinessBoost Live graag een uitzondering. De Mol is al vele jaren een van de belangrijkste spelers in het mondiale medialandschap. Hij is producent van tientallen succesvolle tv-formats. De Mol leerde tijdens zijn lange carrière van zijn successen maar nog meer van zijn fouten en maakt je daarvan deelgenoot in een inspirerend verhaal.

360 graden podium

Inspiratie, beleving, interactie en entertainment. Dat biedt BusinessBoost Live op 29 november. Met een 360-graden opstelling van het podium zit je dicht op de sprekers. Herman Tange, directeur marketing ING zakelijk raadt elke ondernemer aan te komen. ‘Als je de hele dag bezig bent met de dagelijkse business is het goed even afstand te nemen. Kom inspiratie opdoen en energie tanken. Ik weet zeker dat je vol nieuwe ideeën terug naar huis zal gaan!’

Boost voor ondernemerschap

BusinessBoost is een platform waar ondernemers elkaar op weg helpen naar succes. Inspiratie opdoen, visies bespreken, ideeën testen en van elkaar leren zijn de voornaamste ingrediënten. In het hele land vinden inspiratiemiddagen plaats. BusinessBoost is een initiatief van MKB Nederland en ING.

Herman Tange: ‘Wij geloven dat goed ondernemerschap Nederland verder brengt. Daarin wil ING een rol spelen. Wij helpen ondernemers vooruit, met financiering en met advies, maar ook door ze te inspireren. Daarom omarmen wij BusinessBoost en BusinessBoost Live.’

Noteer dus nu in je agenda: BusinessBoost Live, 29 november 2017, Ahoy Rotterdam. Meer weten? Kijk op BusinessBoost Live.

ING Business Boost Live
Dit is het vijfde artikel in de reeks Ondernemen is anders kijken. Hiermee biedt ING een andere kijk op ondernemen aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden. ING is partnerexpert van Business Insider Nederland.

Advertisement