Premium content ophalen
  • De Amerikaanse beursanalist Jon Wolfenbarger is er sterk van overtuigd dat de aandelenmarkt aan de vooravond staat van een scherpe daling.
  • Volgens Wolfenbarger zijn er 7 factoren die erop duiden dat de beurs het zwaar gaat krijgen.
  • Tegenover Insider licht de analist zijn argumentatie toe en geeft hij aan hoe je de omslag naar een bear markt kunt vaststellen.

Jon Wolfenbarger is een Amerikaanse beursanalist met 25 jaar ervaring op Wall Street. Hij werkte onder meer voor Allianz Global Securities en is momenteel de baas van beurssite Bullandbearprofits.com. Wolfenbarger is ervan overtuigd dat de beurs afstevent op een flinke crash.

Tegen Insider zegt hij: “De komende bear markt wordt erger dan die van 2008. Het is goed mogelijk dat we het begin daarvan nu meemaken, al zeg ik niet dat je dat vandaag of morgen meteen ziet. In 2008 en 2009 zakte de S&P 500-index met 58 procent terug. Dat kan dit keer nog een graadje erger zijn, met een terugval van meer dan 60 procent.”

Zo’n sterke uitspraak behoeft natuurlijk overtuigend bewijs. Wolfenbarger claimt dat er 7 indicatoren zijn die hem erg zeker maken van zijn zaak.

Premium content ophalen