Als je je persbericht instuurt via onze nieuwe dienst van BI Services, wordt het gegarandeerd op onze site geplaatst. Voor maar € 495 breng je je bericht onder de aandacht van onze lezers.

Business Insider is hét platform voor ondernemers en bereikt iedere maand 2 miljoen zakelijke beslissers, ondernemers en IT-experts. Via onze persberichtenservice kun je profiteren van ons bereik binnen een doelgroep die op zoek is naar zakelijk nieuws en de laatste onwikkelingen binnen de wereldeconomie.

Via BI Services kun je je persbericht insturen en zorg je voor gegarandeerde plaatsing van je bericht op Business Insider Nederland. Bestel vandaag nog een plaatsing op het grootste zakelijke nieuwsplatform van Nederland.

Je bepaalt zelf je tekst en afbeeldingen en je persbericht verschijnt in de rechterkolom op onze homepage en op de persberichtenpagina. Uiteraard gaat het bericht pas online op de datum die jij gespecificeerd hebt.

Dit is het voordeel van een perberichtplaatsing in het kort:

  • Gegarandeerde plaatsing op Business Insider Nederland
  • Je persbericht verschijnt in de rechterkolom van de homepage van businessinsider.nl
  • Je persbericht komt op de persberichtenpagina van businessinsider.nl
  • Mogelijkheid om contactgegevens achter te laten
  • Mogelijkheid om foto aan te leveren
  • Gaat online op de door jou bepaalde datum

De kosten per persbericht zijn € 495, excl. btw. Je persbericht kun je indienen nadat je het persbericht hebt besteld en betaald.

Met de plaatsing zorg er voor dat je organisatie opvalt bij onze lezers en blijf je altijd gevonden worden binnen onze website. Als onze bezoekers op zoek gaan naar meer informatie over je dienstverlening, komen ze dus snel bij jou uit.

Lees ook op Business Insider

De persberichtservice is uitsluitend bedoeld voor het publiceren van nieuwsberichten. Opinies, interviews etc zijn niet toegestaan. Neem contact met onze sales afdeling voor meer mogelijkheden of een gerichte campagne met een advertorial.