Premium content ophalen
  • Beleggen is minder ingewikkeld dan velen denken, zo beweert de fondsbeheerder van een Amerikaans beleggingsfonds dat dit jaar 99 procent van de concurrenten verslaat.
  • Michael Sansoterra hanteert slechts een handvol criteria om ondergewaardeerde aandelen met groeipotentie te vinden, maar deze verschillen per bedrijf.
  • De beursexpert heeft hoge verwachtingen van AI, waarbij twee bedrijven er volgens hem echt uitspringen.
  • Lees ook: Goud, bitcoin, aandelen: alles stijgt – waarom dat niet echt logisch is

Om succesvol te zijn in beleggen, is het zaak dat je aandelen koopt van geweldige bedrijven waar op de beurs minder voor wordt betaald dan ze in werkelijkheid waard zijn, en deze op de plank laat liggen tot de rest van de markt dit ook inziet.

Michael Sansoterra, hoofd beleggingen bij Silvant Capital Management, verstaat die kunst als geen ander. Het paradepaardje van dit fondshuis is het Virtus Silvant Focused Growth Fund, een beleggingsfonds dat belegt in groeiaandelen. Dit fonds heeft dit jaar al een rendement behaald van 47 procent en weet daarmee 99 procent van de concurrenten te verslaan.

Ter vergelijking: de brede S&P 500-index staat momenteel zo’n 18 procent in de plus en technologie-index Nasdaq op een winst van 44 procent.

Premium content ophalen