• Atlantis The Royal is het nieuwste luxe hotel in Dubai.
  • Het duurste penthouse kost in het hoogseizoen zo’n 125.000 euro per nacht(!). Dit jaar hebben Beyoncé en de Indiase miljardair Mukesh Ambani er al gelogeerd.
  • Nieuws- en contentcoördinator Bob Heurman van Business Insider verbleef in Atlantis The Royal. Hij kreeg een privérondleiding en bekeek een penthouse van 30.000 euro per nacht.
  • Lees ook: Ik vloog business class in het grootste passagiersvliegtuig ter wereld: deze 8 dingen vielen me op

Dubai is weer een luxe hotel rijker. In februari opende Atlantis The Royal zijn deuren voor gasten. Om dat te vieren, gaf Beyoncé er een privéconcert. De Nederlandse dj Tiësto nam er de videoclip voor zijn hit ’10:35′ op.

Met zulke namen verwacht je grootsheid. En op dat vlak stelt het hotel zeker niet teleur. Het duurste penthouse, The Royal Mansion, kost in het hoogseizoen maar liefst zo’n 125.000 euro per nacht(!). Daarvoor krijg je 1.128 vierkante meter aan oppervlakte verdeeld over twee verdiepingen, een privéfoyer met 100 jaar oude olijfbomen, een butler en je eigen infinity pool.

Wie verblijft daar, vraag je je af? Nou, Beyoncé dus. Oh, en de steenrijke Indiase familie Ambani. Zij boekten eerder dit jaar 27 kamers in het hotel, inclusief The Royal Mansion. Waarom zoveel? Ze namen wat vrienden mee, zo vernam nieuws- en contentcoördinator Bob Heurman van Business Insider tijdens een privérondleiding in het hotel begin juni.

Heurman verbleef in totaal vier nachten in Atlantis The Royal. Benieuwd hoe zijn ‘doorsnee’ kamer eruitzag en hoeveel penthouse je krijgt voor 30.000 euro per nacht? Bekijk dan de slideshow hieronder!

Bekijk mijn kamer in Atlantis The Royal – en een penthouse van €30.000 per nacht

LEES OOK: Ik vloog business class in het grootste passagiersvliegtuig ter wereld: deze 8 dingen vielen me op