WePayPeople is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2015. Het is de derde achtereenvolgende keer dat WePayPeople meedoet aan deze verkiezing en een nominatie in de wacht sleept. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Begin oktober wordt de uiteindelijke ranking bekend gemaakt. De twee voorgaande jaren behaalde WePayPeople de vijfde positie.

WePayPeople is gespecialiseerd in backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus, payrolling en het beheer van salarisadministraties. Voor internationale klanten verzorgt het payroll en contracting services. Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van WePayPeople. “We groeien vooral in het verzorgen van de backoffice voor intermediairs. Die ontdekken dat ze sneller kunnen groeien als de focus op de voorkant kunnen houden omdat de backoffice door ons wordt gedaan. Onze unieke automatisering maakt dat ook mogelijk. De nominatie voor de Fast50 past ook goed bij ons omdat bij onze groei de in eigen huis ontwikkelde portal, in combinatie met de ERP van Afas, centraal staat.”

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. 

Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op z24.nl