Welkom bij Business Insider Nederland. We zijn de Nederlandse editie van ’s werelds grootste platform voor zakelijk nieuws met maandelijks zo’n honderd miljoen unieke bezoekers.

Ons hoofdkantoor staat in New York maar behalve de VS hebben we edities in tien andere landen, van Australië en India tot Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. En nu dus ook in Nederland.

Als Business Insider proberen we je dagelijks zakelijk nieuws te brengen op een onderhoudende én intelligente manier.  We concentreren ons op alles wat je zakelijke en persoonlijke leven kan verbeteren. Gemaakt voor ondernemende mensen die veranderingen omarmen.

Dus besteden we extra veel aandacht aan ondernemen, finance, tech, carrière en lifestyle. Maar altijd scherp, to-the-point en onderhoudend. En soms ook met een knipoog.

We hebben onze redactie (die voorheen Z24.nl maakte) fors uitgebreid. En we beschikken nu over de artikelen die Business Insider internationaal publiceert. Je kunt ze in het Engels lezen, maar de belangrijkste vertalen we of vatten we samen. The best of both worlds dus.

Ook zullen we veel video's publiceren.

We zijn benieuwd naar je reactie. Reageer op onze Facebookpagina of via [email protected]

Arend van den Berg
uitgever & hoofdredacteur