De Website van het jaar-verkiezing is dé Nederlandse prijs als het aankomt op wat er op het web gebeurt. We zijn dus ongelofelijk trots dat Business Insider Nederland voor het tweede jaar op rij genomineerd is voor deze prijs. Dit keer in de categorie Nieuws.

Jij kunt ons helpen, door op ons te stemmen. Hieronder een paar redenen om dat te doen.

(Of ga hier direct naar de stempagina.)

  • Dagelijks brengen we nieuws, duiding en praktische tips op het gebied van finance, tech, ondernemen, carrière en lifestyle. Plus de belangrijkste algemene nieuwtjes die je als ondernemende Nederlander wil weten. En dat vrij toegankelijk!
  • We bieden je houvast bij je persoonlijke financiën als het gaat om hypotheken of beleggen voor je pensioen of de keuze van een nieuwe smartphone; voor professionals op de werkvloer hebben we tips over productiviteit, communicatie stress en solliciteren; en ondernemers houden we graag een spiegel voor met inspirerende verhalen over succes en falen.
  • Steeds meer zakelijk geïnteresseerde lezers weten dat te waarderen. Maandelijks trekt Business Insider Nederland ruim 1,7 miljoen unieke bezoekers, waarmee we binnen drie jaar na de lancering het grootste zakelijke nieuwsplatform in Nederland zijn.
  • Bovendien zijn we niet alleen: wereldwijd kent Business Insider inmiddels 15 edities met samen meer dan 140 miljoen uniek bezoekers per maand. Daardoor kunnen we ook putten uit de expertise van collega’s uit het buitenland, met de scherpste analyses over de Brexit en de laatste ontwikkelingen rond het presidentschap van Donald Trump.
  • We zouden het natuurlijke zeer waarderen als je op ons stemt. Je helpt Business Insider Nederland zo verder te groeien en te innoveren. En daarmee kunnen we jou helpen met nog meer interessante inzichten voor groei in je werk en persoonlijke leven.

Stemmen op Business Insider Nederland kan hier »