De vakanties zitten er bijna weer op, de kids zijn bijna allemaal weer naar school en de files nemen langzaam weer toe. Oftewel: het werkseizoen is weer begonnen!

Vanaf september zullen er door heel Nederland weer duizenden events worden georganiseerd. Van congressen en seminars tot klant-events en productlanceringen.

Het is een goed gebruik om bij deze events gasten te inspireren en motiveren met sprekers. Hieronder heeft Sprekersbureau Quality Bookings een selectie gemaakt van de meest toonaangevende sprekers van dit moment:

1. Niels Houtepen – corporate illusionist

Quality Bookings

Tijdens zijn live act zet Niels Houtepen (1984) eigentijdse illusies en bizarre mind-experimenten in om zijn publiek te verwonderen, aan het denken te zetten en met elkaar te verbinden. Als prijswinnend magician en illusionist en verdieping in neuro linguïstisch programmeren, hypnose, psychologische experimenten en marketing, maar ook theater, cabaret en stand-up comedy heeft Niels een unieke vorm van entertainment ontwikkeld dat moeilijk in een hokje te plaatsen valt, maar het best te omschrijven is als… verwondering.

2. Dave Maasland – cybersecurity specialist

Quality Bookings - Dave

Dave Maasland (1990) is CEO bij ESET Nederland. Dit is één van de grootste IT-Security bedrijven van Nederland en het merk ESET is wereldwijd vertegenwoordigd. Vanuit zijn vakgebied cybersecurity spreekt hij over de risico’s, maar vooral mogelijkheden die de digitale wereld te bieden heeft. Met zijn passie voor IT en technologie wil hij mensen enthousiasmeren en angst door onwetendheid wegnemen. Maasland: “Wij willen mensen en bedrijven verder helpen en Nederland op deze manier steeds veiliger maken.”

3. Duncan Stutterheim – internationale topondernemer

Quality Bookings

Hij is bekend als medeoprichter van het legendarische ID&T en winnaar van de prestigieuze IJ-prijs van de gemeente Amsterdam. Duncan Stutterheim is een uiterst succesvol Nederlands ondernemer die zijn bedrijf naar grote hoogte stuwde en graag maatschappelijk onderneemt. Vanwege zijn brede kennis en expertise willen tal van bedrijven hem inhuren als spreker voor een lezing.

4. Deborah Nas – trendwatcher & innovator

Quality Bookings Deborah-Nas

Ontwikkelingen als digitalisering, artificial intelligence, internet of things, robotica en nieuwe productietechnieken zoals 3D printen gaan ons werk en leven voorgoed veranderen. We staan aan de vooravond van een tijdperk vol baanbrekende ontdekkingen. Dit biedt nieuwe kansen voor bedrijven en organisaties, maar hoe deze tijdig te signaleren én te benutten? Professor, ondernemer en trendwatcher Deborah Nas geeft in haar lezing ‘De technologietrends van het heden en de toekomst’ het antwoord op deze en andere prangende vragen.

Lees ook op Business Insider

5. Ferry Zandvliet – inspirator & overlevende terroristische aanslag

Quality-Bookings-Ferry-1

Ferry Zandvliet is een bekende Rotterdamse fysiotherapeut die te boeken is als spreker voor bijeenkomsten of evenementen. Bij het grote publiek geniet hij bekendheid als een van de Nederlanders die de terroristische aanslag in de Parijse concertzaal Bataclan ternauwernood wist te overleven. Zijn intense verhaal is oprecht en aangrijpend, maar toont ook aan dat heftige impact in een mensenleven ook mooie dingen kan brengen. Uit iets negatiefs iets positiefs halen, is iets dat Ferry van nature doet. Graag inspireert hij tijdens zijn lezingen als spreker ook anderen om op de best mogelijke manier om te gaan met tegenslagen.