Tijdens het recente streaming event Business Insider Live: Crypto! werd er ook gediscussieerd over de toekomst van crypto. Trendwatcher Tom Palmaerts en Mark de Bont debatteerden daarbij over de zin en onzin van cryptomunten als alternatief voor klassieke valuta.

Wordt de wereld wel beter van cryptocurrencies? We hebben hier een fantastisch financieel systeem, dus waarom zou je met bitcoin gaan werken? Aan de andere kant is de context niet overal hetzelfde als in Nederland en België, dus zou je ook kunnen zeggen dat er juist wél een toekomst is voor blockchain-financiën.

 

Bekijk hier het hele event!

Business Insider Live: Crypto kwam tot stand in samenwerking met LiteBit. Op het Nederlandse platform kun je op een veilige en gemakkelijke manier bitcoin en meer dan 60 andere cryptovaluta kopen en verkopen. LiteBit werkt met verschillende betaalmethoden, zoals iDeal en creditcard. Er is ook een app. Lees hier meer!

Business Insider Live: Crypto werd live uitgezonden vanuit de Amsterdamse studio van Steam My Event, een full-service technisch videoproductiebedrijf gericht op alle vormen van livestreaming. Lees meer.