Nederlandse topexperts lieten op 24 maart tijdens het streaming event Business Insider Live: Crypto! hun licht schijnen op de belangrijkste ontwikkelingen rond crypto en blockchain. Met scherpe opinies en uiteenlopende meningen!

Bekijk hier het hele event:

Onder leiding van presentator Joost Hoebink spraken crypto beleggingsexpert Michaël van der Poppe  van Eight Global, Head Economist for Digital Finance and Regulation Teunis Brosens van ING en IT-expert Mark de Bont van TMC over de perspectieven voor cryptovaluta, blockhaintechnologie en de rol van regulering.

Kan dit bitcoin dit jaar nog naar 100.000 dollar? Is nieuwe Europese regelgeving een bedreiging of kans voor cryptovaluta? En hoe nuttig is blockchaintechnologie nu werkelijk?

Trendwatcher Tom Palmaerts en Mark de Bont debatteerden over de zin en onzin van cryptomunten als alternatief voor klassieke valuta.

Cryptotrader Elroy Heisterkamp van Het Crypto Huis besprak de kracht van de bitcoin, ether en cardano.

En Didi Taihuttu – de Venlose ondernemer die al zijn geld in bitcoin stak – vertelde waarom hij denkt dat we eigenlijk nog maar aan het begin van cryptorevolutie staan.

Business Insider Live: Crypto kwam tot stand in samenwerking met LiteBit. Op het Nederlandse platform kun je op een veilige en gemakkelijke manier bitcoin en meer dan 60 andere cryptovaluta kopen en verkopen. LiteBit werkt met verschillende betaalmethoden, zoals iDeal en creditcard. Er is ook een app. Lees hier meer!

Business Insider Live: Crypto werd live uitgezonden vanuit de Amsterdamse studio van Steam My Event, een full-service technisch videoproductiebedrijf gericht op alle vormen van livestreaming. Lees meer.