Wie boodschappen doet bij de SPAR, hoeft straks mogelijk de deur niet meer uit. De supermarktketen breidt namelijk zijn samenwerking met Thuisbezorgd.nl uit, zo meldt de bezorgdienst in een persbericht.

Per direct zijn er bij meer dan 50 SPAR-filialen verspreid over het hele land zo’n 900 artikelen te bestellen. Het gaat dan onder meer om verse broodjes, salades en gekoelde dranken.

De twee partijen werken al sinds april vorig jaar beperkt samen. De pilot wordt nu wegens succes uitgebreid, zo staat in het persbericht.

Wanneer een klant online iets bestelt, haalt een fietscoureur van Thuisbezorgd dit op in de winkel in de buurt. Binnen 35 minuten zouden de boodschappen in huis moeten zijn.

Thuisbezorgd.nl is eigendom van Just Eat Takeaway, met aan het roer ondernemer Jitse Groen. De bezorgreus heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam en telt wereldwijd bijna 700.000 aangesloten partners.

LEES OOK: Jitse Groen richtte als ’tamelijk luie’ student Thuisbezorgd.nl op, 20 jaar later is hij de bezorgkoning van de wereld – en miljardair