Premium content ophalen
  • Allison Byers van Scroobious, een videoplatform voor pitches van ondernemers, benoemt voor Business Insider de 10 belangrijkste elementen van een pitch deck voor investeerders.
  • Byers filterde deze elementen uit honderden pitch decks die door startups zijn gebruikt.
  • Een goed pitch deck begint met een beknopt mission statement en schetst voor welk probleem je bedrijf een oplossing biedt.

Wat willen investeerders in pitch decks van startups terugzien? Voor wie geld wil ophalen bij investeerders gaat het om een vraag die miljoenen of tientallen miljoenen verschil kan maken.

Allison Byers, CEO van Scroobious, een nieuw platform voor videopitches van ondernemers in de VS heeft een antwoord geformuleerd op de vraag welke elementen een sterk pitch deck moet bevatten.

Byers is niet de eerste de beste. Ze deed jarenlang ervaring op met pitches. Eerst als mede-directeur van de startup voor medische apparatuur Digital Cognition Technologies (DCT), waar ze met succes zo’n 10 miljoen dollar ophaalde voor de lancering. Later deed ze uitgebreid marktonderzoek naar presentaties voor investeerders en interviewde ze een reeks investeerders als voorwerk voor haar huidige startup.

Premium content ophalen