Hybride werken wordt steeds populairder. Ruim een derde van de Nederlandse werknemers wil geen fulltime kantoorbaan meer, zo blijkt uit recent onderzoek van Owl Labs. Mensen verwachten flexibiliteit van hun werkgever, vooral als het gaat om werktijden en werklocatie.

Maar hoe ziet dat hybride werken eruit? Werk je dan de helft van je tijd thuis en de helft op kantoor, of ga je ook nog een aantal keer per week naar een co-working space? Waarschijnlijk wordt een combinatie hiervan de nieuwe norm.

Het is dan ook geen verrassing dat er zich steeds meer van die co-working spaces voordoen. Vaak zijn dit elegant ingerichte panden, waar je een lekkere bak koffie kunt bestellen en met andere professionals faciliteiten zoals een inloopkeukentje deelt. Voorbeelden hiervan zijn de kantoren van WeWork en IWG (onder de naam Spaces), die respectievelijk vier en twaalf locaties in Nederland hebben.

Business Insider probeerde de nieuwste locatie van IWG, Spaces Westerpark, een dagje uit. Deze locatie is volledig ingericht op het nieuwe hybride werken, met lampen die daglicht nabootsten en digitale kunst.

Benieuwd hoe deze flexibele werkplek eruit ziet? Bekijk dan de slideshow hieronder.

Neem een kijkje in Spaces Westerpark in Amsterdam

LEES OOK: We verruilden onze thuiswerkplek voor een penthouse in Amsterdam – zo is het om te werken op de nieuwste locatie van WeWork