Zijn er nu echt essentiële verschillen tussen mannen en vrouwen bij beleggen? Die vraag kwam onlangs aan de orde bij de online talkshow Business Insider Live: Crypto!

“Als het gaat over tophandelaren, dan is mijn ervaring dat er één echt opvallend verschil is: mannen hebben meer de neiging om altijd te willen winnen, terwijl vrouwen iets sneller zeggen: het is wel mooi geweest”, gaf CEO Marleen Evertsz van Nxchange aan.

“Voor is vooral belangrijk dat meer vrouwen gaan beleggen, dat is cruciaal voor je financiële zelfstandigheid”, zei Patricia Bogaerts van Fem-Invest.

Bekijk hieronder het videofragment over de vraag hoe het zit met de verschillen tussen mannen en vrouwen bij beleggen:

Op 20 oktober bespraken topexperts de kansen en risico’s voor beleggers in de online talkshow Business Insider Live: Crypto!

Presentator Joost Hoebink verwelkomde CEO Marleen Evertsz van de alternatieve beurs Nxchange, Patricia Bogaerts van Fem-Invest en Samara Hegeman van de professionele cryptobelegger Icoinic. Aan tafel ging het gesprek over de vraag hoe beleggers zich moeten positioneren in de huidige markt.

In bredere zin gingen de experts ook in op vragen als: wat is verstandig als je serieus aan de slag wilt met financiële planning.

Cryptotrader Elroy Heisterkamp gaf 5 tips over hoe je als belegger kunt omgaan met een bear market. Als speciale gast gaf Didi Taihuttu, de bekendste Nederlandse cryptobelegger, zijn visie op de toekomst van de bitcoin.

Bekijk hier de hele uitzending terug!

Business Insider Live: Crypto is mede mogelijk gemaakt door Litebit Wil je beginnen met investeren in Bitcoin, Ethereum en 80+ andere crypto? Dat kan bij LiteBit. Dit van origine Nederlandse crypto platform dat geregistreerd is bij De Nederlandsche Bank maakt crypto handelen eenvoudig. Je kunt hier crypto kopen, verkopen, staken en bewaren. Veilig, makkelijk en snel. Start hier direct met traden.