De hoge inflatie zorgt ervoor dat je geld snel minder waard wordt. Hoe ga je daarmee om als belegger en welke rol kan crypto daarbij vervullen?

Op 20 oktober bespraken topexperts de kansen en risico’s voor beleggers in de online talkshow Business Insider Live: Crypto!

Presentator Joost Hoebink verwelkomde CEO Marleen Evertsz van de alternatieve beurs Nxchange, tevens een bekende goudexpert van het platform Goldrepublic; samen met Patricia Bogaerts van Fem-Invest en Samara Hegeman van de professionele cryptobelegger Icoinic ging het gesprek aan tafel over de vraag hoe beleggers zich moeten positioneren in de huidige markt.

In bredere zin gingen de experts ook in op vragen als: wat is verstandig als je serieus aan de slag wilt met financiële planning?

Vanuit Portugal belde de bekendste crypto-expert van Nederland in: Didi Taihuttu. Ook gaf country Manager Hugo Suidgeest van spaar- en beleggingsplatform Trade Republic zijn visie op de markt. En voor de derde maal te gast: trader Elroy Heisterkamp met 5 tips over beleggen in een bear market.

Bekijk hier de hele uitzending terug:

LEES OOK: Beleggen in onrustige markt: dollar en grondstoffen als veilige haven, crypto voor kansen op korte termijn, volgens daghandelaar Elroy Heisterkamp

Business Insider Live: Crypto is mede mogelijk gemaakt door Litebit Wil je beginnen met investeren in Bitcoin, Ethereum en 80+ andere crypto? Dat kan bij LiteBit. Dit van origine Nederlandse crypto platform dat geregistreerd is bij De Nederlandsche Bank maakt crypto handelen eenvoudig. Je kunt hier crypto kopen, verkopen, staken en bewaren. Veilig, makkelijk en snel. Start hier direct met traden.