De cryptosector begint volwassen te worden, maar is nog niet immuun voor een grote mondiale crisis, denkt oprichter Jelle Pol van het Nederlandse blockchainbedrijf Dusk Network.

De sterke groei van de cryptosector wordt mede gedreven door de enorme instroom van geld. “Maar de groei van de cryptomarkt staat nog niet los van de bredere conjunctuur. Als er de komende twee ergens nog een mondiale crisis komt, en dat sluit ik niet uit, dan kan er ook in de cryptosector nog wel eens pijn worden geleden”, zegt Pol in de podcast The Next Move. Luister hier!

In de negende aflevering van de podcast The Next Move spreken CEO Yorick Naeff van beleggingsapp BUX en oprichter Jelle Pol van blockchain startup Dusk Network over leiderschap, strategie en uitdagingen voor Nederlandse fintechbedrijven.

Volg de podcast The Next Move en abonneer je via Spotify, Google of Apple.

The Next Move wordt in samenwerking met Rotterdam School of Management, Erasmus University gemaakt. Wil jij het maximale halen uit je carrière of bedrijf? Volg dan een korte training of parttime MBA. Kijk wat het beste bij jou past op RSM.nl/thenextmove

Beluister meer afleveringen van The Next Move:

>

Bekijk ook: ‘Het gaat er niet om dat je heel veel werkt, maar dat je de juiste beslissingen neemt’