• Redacteur Kirsten Acuna van Insider reisde onlangs voor het eerst buiten de Verenigde Staten. Haar directe vlucht naar Parijs duurde 10 uur, de terugreis bijna 12 uur.
  • Voor beide vluchten van in totaal 22 uur zaten alle benodigdheden in een sporttas en een rugtas die mee aan boord mochten.
  • Het vergeten van melatonine was vervelend, maar de noise-canceling koptelefoon en de tandenborstel met tandpasta waren onmisbaar.
  • Lees ook: Stewardess deelt de 7 grootste fouten die passagiers maken bij het inpakken van hun handbagage

Als je gaat vliegen, is het altijd handig om goed voorbereid op pad te gaan. Je kunt maar een gelimiteerd aantal spullen meenemen aan boord en je wilt je niet een breuk sjouwen terwijl je bij de gate of bij de security staat te wachten, zeker niet nu wachttijden heel erg lang kunnen worden door de personeelstekorten op vliegvelden.

Het is dan ook zaak dat je van tevoren goed bedenkt wat je wel en niet in je handbagage stopt. Wat kan je vlucht comfortabeler maken en wat is overbodig?

Redacteur Kirsten Acuna vloog in totaal 22 uur van Los Angeles naar Parijs en terug. Ze vertelt met welke spullen ze erg blij was, maar ook de dingen die ze liever in de ruimbagage had gestopt.

Ik bracht 22 uur in vliegtuigen door met handbagage en een rugzak. Hier zijn 5 dingen die ik liever thuis had gelaten en 7 dingen die ik niet kon missen

LEES OOK: Ik was 10 jaar lang stewardess: dit zijn de 10 grootste fouten die ik passagiers zag maken tijdens een vlucht