Business Insider Nederland behoort tot de beste media-uitgevers van Nederland, aldus vakblad Emerce. In de categorie ‘Media Publishers’ behaalde het team de derde plaats met vijf sterren. Daarmee is het zakelijke nieuwsplatform de hoogst beoordeelde B2B-publisher in de ranglijst. 

Dit imago-onderzoek van Emerce in samenwerking met Motivaction geeft marketeers en decisionmakers bij merken duidelijkheid over mediapartijen die impact kunnen maken. Deelnemers worden onder andere beoordeeld op kwaliteit van de dienstverlening, knowhow en prijs-kwaliteit. 

Als Business Insider Nederland – en in-house contentmarketingbureau BI Studios – zijn we uitermate trots om de lijst aan te voeren samen met DPG Media en Mediahuis.

Commercial director Stefan Smit: “Deze ranglijst is voor ons vooral heel belangrijk omdat het hier gaat om een beoordeling van onze dienstverlening door adverteerders en bureaus. Daarbij is het een
beoordeling door digitale marketing- en media-experts. Het is dus een eer om als hoogste B2B-publisher in deze lijst te staan in 2021.”

De Emerce100 met de beste bedrijven in e-business verschijnt op 28 april 2021 voor de 16e keer.