Tijdens het recente streaming event Business Insider Live: Crypto! zette cryptotrader Elroy Heisterkamp uiteen welke vuistregels je hanteert als je cryptomunten selecteert voor de korte én langere termijn.

Dat was niet het enige dat Elroy te vertellen had. Tijdens een korte pitch kreeg hij de tijd om uiteen te zetten wat zijn drie favoriete cryptomunten waren. Eén daarvan is in ieder geval Bitcoin, maar over welke andere twee was Elroy enthousiast?

Bekijk het hieronder in het videofragment. En of deze munten inderdaad een factor van betekenis zijn gebleven.. dat komt allicht aan bod bij de 2e editie van Business Insider Live: Crypto. Die is op 23 juni.

Kijk op 23 juni om 20.00 uur naar de nieuwe editie van Business Insider Live: Crypto!

 

Bekijk hier het hele eerste event!

Business Insider Live: Crypto kwam tot stand in samenwerking met LiteBit. Op het Nederlandse platform kun je op een veilige en gemakkelijke manier bitcoin en meer dan 60 andere cryptovaluta kopen en verkopen. LiteBit werkt met verschillende betaalmethoden, zoals iDeal en creditcard. Er is ook een app. Lees hier meer!

Business Insider Live: Crypto werd live uitgezonden vanuit de Amsterdamse studio van Steam My Event, een full-service technisch videoproductiebedrijf gericht op alle vormen van livestreaming. Lees meer.