Op donderdag 23 juni keken meer dan 10.000 live mensen naar de nieuwe editie van de online talkshow Business Insider Live: Crypto! Uitzending gemist? Dan kun je hieronder terugkijken!

Hoe kun je als belegger het beste omgaan met de huidige dip op de cryptomarkt? Zitten we al in de buurt van de bodem? En wat zijn voor de langere termijn succesvolle manieren om te beleggen in crypto? Deze vragen – en nog veel meer – kwamen aan bod bij Business Insider Live: Crypto!

Bekijk de hele uitzending:

Onder leiding van presentator Joost Hoebink lieten tafelgasten Lucas Wensing (CEO van cryptovermogensbeheerder Amdax), Patricia Bogaerts (Fem-Invest) en Krijn Soeteman (wetenschapsjournalist, auteur van onder meer Cryptovaluta voor Dummies) hun licht schijnen over de actuele stand van zaken op de cryptomarkt en slimme beleggingsstrategieën.

Hoofd beleggingsstrategie Ralph Wessels van ABN AMRO MeesPierson ging in op de recente marktontwikkelingen en de relatie tussen cryptovaluta en aandelenmarkten.

Monetair econoom Paul Metzemakers gaf zijn ongezouten mening over de kansen van de bitcoin als betaalmiddel.

Analist Bert Slagter benoemde de cryptomunten die volgens hem echt toekomst hebben en trader Elroy Heisterkamp van Het Crypto Huis lichtte toe waar zijn voorkeuren op dit moment liggen.

Business Insider Live: Crypto! wordt mede mogelijk gemaakt door LiteBit. Schrijf je via deze actielink in bij Litebit en ontvang een welkomstbonus van €15 om direct te kunnen beginnen met handelen. *

*Je ontvangt de €15 welkomstbonus binnen 10 dagen, alleen bij gebruik van onze actielink. Je dient de volledige verificatie (KYC) bij onze partner voltooid te hebben, zoals beschreven in de actievoorwaarden.

De actie loopt tot 15 juli 2022.

Business Insider Live: Crypto werd live uitgezonden vanuit de Amsterdamse studio van Steam My Event, een full-service technisch videoproductiebedrijf gericht op alle vormen van livestreaming. Lees meer.

LEES OOK: Wanneer heeft de aandelenmarkt zijn dieptepunt bereikt? ‘Kijk naar de bitcoin’, zegt beursgoeroe Mark Mobius