Vanaf mei 2024 wil Villa Vie Residences met een cruiseschip om de wereld gaan varen waar mensen op kunnen wonen. Maar anders dan op het enige andere schip met een vergelijkbaar concept dat momenteel in de vaart is, kosten de hutten geen miljoenen dollars. Villa Vie biedt ze aan vanaf 100.000 dollar.

In het afgelopen jaar zijn er meerdere wonen-op-zee-concepten op de markt gekomen, maar relatief nieuwe bedrijven als Victoria Cruises Line en Life at Sea Cruises kampen met tegenslagen en hebben hun plannen moeten uitstellen. Zij bouwen bestaande schepen om.

Storylines hanteert een andere aanpak en bouwt zijn eigen schip waar mensen voor langere tijd op kunnen gaan wonen, maar ook dat bedrijf heeft de begindatum moeten uitstellen.

Villa Vie Recidences heeft weliswaar ambitieuze plannen, maar vooralsnog geen schip. Volgens CEO Mikael Petteron is er onlangs een bod gedaan op een cruiseschip in goede conditie en hij verwacht dat de verkoop voor het eind van het jaar is afgerond.

Neem hieronder een kijkje in de hutten die Villa Vie Residences wil gaan creëren op het nog te kopen nieuwe schip dat volgend jaar in de vaart moet gaan.

Bekijk de woonhutten van dit nieuwe cruiseschip dat elke 3,5 jaar om de wereld wil gaan varen

LEES OOK: Ik werkte 6 jaar lang op cruiseschepen: dit zijn de 5 beste en 5 slechtste hutten om te boeken