• Stervoetballer Cristiano Ronaldo heeft een Cristiano Ronaldo-themahotel in Funchal, de geboortestad van de voetballer.
  • Het hotel hangt vol met eerbetonen aan de voetballer, inclusief muurschilderingen van hemzelf en zijn moeder boven de bedden.
  • Redacteur Barnaby Lane sliep een nacht in het hotel en vertelt wat hij heeft gezien.

Het Portugese eiland Madeira, gelegen in de Atlantische Oceaan zo’n 500 kilometer uit de kust van Marokko, is beroemd om een aantal dingen: de gelijknamige wijn, Madeira-cake en natuurlijk stervoetballer Cristiano Ronaldo.

Als onofficiële Cristiano Ronaldo-verslaggever van Business Insider besloot ik een reis naar het eiland te maken om meer te weten te komen over het leven van een van de beste voetballers ooit.

Terwijl ik op Madeira was, was er maar één plaats waar ik kon verblijven: Ronaldo’s eigen hotel. Het Pestana CR7 Hotel in Funchal, de hoofdstad van Madeira, dat volledig ingericht is in Ronaldo-stijl. 

Het Pestana CR7 is geen gewoon hotel. Het lijkt meer op een altaar voor Ronaldo en zijn uitmuntende prestaties. En dat zorgt voor een ongewoon verblijf.

Check hier hoe het is om te verblijven in het Cristiano Ronaldo-themahotel van Cristiano Ronaldo.

Neem een kijkje in Cristiano Ronaldo’s hotel op Madeira


LEES OOK: Waarom je niet bij Cristiano Ronaldo thuis moet gaan lunchen, volgens een voormalig ploeggenoot