Didi Taihuttu heeft geen moeite met de sterke schommelingen van de bitcoin. De bekendste Nederlandse crypto-expert ziet het momenteel juist bijzonder zonnig in. “Ja, er is sprake van recessie en op financiële markten vloeit het bloed door de straten. Maar dat is juist het moment op in de bitcoin of een andere belegging waar je in gelooft te stappen”, gaf Taihuttu onlangs aan bij de online talkshow Business Insider Live: Crypto!

“Ik zie de bitcoin als mijn basisvaluta. Van de pakweg 775 fiatvaluta bestaat nog zo’n 23 procent. De gemiddelde leeftijd van een fiatmunt is 27 jaar. Ik kies voor een currency die wel volatiel is, maar gemiddeld genomen steeds in waarde stijgt. Daarom wissel ik andere valuta altijd weer om in bitcoin.”

Taihuttu is er dan ook van overtuigd dat de bitcoin steeds meer een geaccepteerd onderdeel van het financiële systeem wordt met grote kansen in het verschiet. Bekijk het videofragment hieronder met de visie van Didi Taihuttu op de toekomst van de bitcoin:

Op 20 oktober bespraken topexperts de kansen en risico’s voor beleggers in de online talkshow Business Insider Live: Crypto!

Presentator Joost Hoebink verwelkomde CEO Marleen Evertsz van de alternatieve beurs Nxchange, Patricia Bogaerts van Fem-Invest en Samara Hegeman van de professionele cryptobelegger Icoinic. Aan tafel ging het gesprek over de vraag hoe beleggers zich moeten positioneren in de huidige markt.

In bredere zin gingen de experts ook in op vragen als: wat is verstandig als je serieus aan de slag wilt met financiële planning?

Ook gaf country Manager Hugo Suidgeest van spaar- en beleggingsplatform Trade Republic zijn visie op de markt. En cryptotrader Elroy Heisterkamp gaf 5 tips over hoe je als belegger kunt omgaan met een bear market.

Bekijk hier de hele uitzending terug!

Business Insider Live: Crypto is mede mogelijk gemaakt door Litebit Wil je beginnen met investeren in Bitcoin, Ethereum en 80+ andere crypto? Dat kan bij LiteBit. Dit van origine Nederlandse crypto platform dat geregistreerd is bij De Nederlandsche Bank maakt crypto handelen eenvoudig. Je kunt hier crypto kopen, verkopen, staken en bewaren. Veilig, makkelijk en snel. Start hier direct met traden.