Premium content ophalen
  • De Amerikaanse belegger Mike Alfred heeft zich jarenlang gericht op waardebeleggen, maar raakte ook geïnteresseerd in de bitcoin.
  • Alfred denkt dat de meest succesvolle beleggingsstrategie voor de komende jaren beleggen in aandelen combineert met beleggen in ’s werelds meest populaire cryptomunt.
  • Hij legt uit hoe je een klassieke beleggingsportefeuille met aandelen kunt combineren met de bitcoin.

De Amerikaan Mike Alfred belegt al sinds hij student was in de jaren 1990 en maakte diverse beurscycli mee, waaronder de internetzeepbel van begin deze eeuw.

Aanvankelijk was hij sceptisch over de bitcoin, gelet op de sterke speculatie rond cryptomunten. Maar na flink wat onderzoek raakte hij ervan overtuigd dat de bitcoin wel degelijk een superieure vorm van geld kan worden. Met bitcoin zet je volgens Aflred simpelweg in op verdere uitbreiding van het gebruik van de grootste cryptomunt in de loop van de tijd.

Als ondernemer richtte Aflred twee bedrijven op die hij beide met succes verkocht. Hij wil nu een beleggingsfonds lanceren dat zijn persoonlijke beleggingsfilosofie reflecteert en een combinatie biedt van beleggen in waarde-aandelen en cryptomunten.

Premium content ophalen