Voordat Anthony Scaramucci communicatiedirecteur werd van het Witte Huis was hij een hotshot in de financiële wereld van New York. Dus toen het vervolg van een van de bekendste films over de financiële wereld werd aangekondigd moest hij daar deel van uitmaken.

Volgens The Daily Beast betaalde Scaramucci 100.000 dollar voor een korte verschijning in de film Wall Street: Money Never Sleeps van Oliver Stone in 2010. De film wordt vaak beschouwd als het teleurstellende vervolg op Stone’s klassieker: Wall Street, waar Michael Douglas een Oscar voor beste acteur mee won voor zijn rol als Gordon Gekko.

Scaramucci, vroeger werkzaam op Wall Street, komt twee keer in de film voor en is in totaal 15 seconden in beeld. Hij speelt een naamloze investeerder die werkt voor het karakter van Josh Brolin. Zijn enige tekst in de film is: “Churchill Schwartz heeft een enorm belang hierin en ik wil dat jij dat aandeel krijgt.”

Kan jij Scaramucci vinden in deze clip?

Naast tijd op het rode doek zorgde Scaramucci’s financiële bijdrage er ook voor dat het logo van zijn investeringsmaatschappij SkyBridge Capital een plaatsje kreeg in de film. Het logo staat prominent op de gevel van een gebouw waar Gekko een liefdadigheidsveiling bijwoont.

Volgens The Daily Beast speelde ook Donald Trump een rolletje van een minuut in de film, waarin hij een luchtig gesprek heeft met Gekko bij de kapper. Uiteindelijk zou deze scène uit de film geknipt worden.

In de scène zegt hij: "Heeft iemand je ooit verteld dat ik er fantastisch uitzie met een comb over? Echt fantastisch." Douglas ziet er niet enorm verheugd uit om met Trump samen te werken.

Recensenten vonden Wall Street: Money Never Sleeps geen fantastische film, met een waardering van 55 procent op Rotten Tomatoes. Maar de film bracht wereldwijd wel 110 miljoen euro in het laatje, met productiekosten van slechts 60 miljoen euro.