“Waarom zouden wij als bank any other startup creëren?”, zegt Annerie Vreugdenhil van ING NEO in The Next Move podcast. “Je moet helemaal niet meer willen om het allemaal zelf te doen. Dat heeft ook helemaal geen zin.”

En dus werkt ING volop samen met andere fintechpartijen. Waarom ING daarvoor kiest? En waarom je als leider ook meer wil samenwerken met startups?

Je hoort het in de nieuwste aflevering van The Next Move:

Volg de podcast The Next Move en abonneer je via Spotify, Google of Apple.

In de zevende aflevering van de podcast The Next Move spreekt Diederik Heinink met Annerie Vreugdenhil van ING Neo en Sven van der Biezen van fintechbedrijf Floryn. Daarbij gaat het onder meer over innovatie in de bankwereld, fintechs, bedrijfscultuur en de kredietverlening aan het midden- en kleinbedrijf (mkb).

The Next Move wordt in samenwerking met Rotterdam School of Management, Erasmus University gemaakt. Wil jij het maximale halen uit je carrière of bedrijf? Volg dan een korte training of parttime MBA. Kijk wat het beste bij jou past op RSM.nl/thenextmove

Beluister meer afleveringen van The Next Move:

Beluister ook: ‘Geen Chinese toestanden, maar Nederland moet sneller stappen zetten met artificial intelligence en innovatie’ – Podcast The Next Move met Martijn Bertisen (Google Nederland) en Ron Vrijmoet (Deus)