Wie als zzp’er denkt dat aansprakelijkheid een ver-van-mijn-bedshow is, heeft het mis. Oók als bijvoorbeeld adviseur of programmeur loop je risico.

Interpolis heeft de risico’s en wat je eraan kunt doen op een rij gezet in een handig e-book. Zonder enige verplichting gratis te downloaden. Interpolis is partnerexpert van Business Insider.

Het e-book geeft concrete tips. Zo doe je er verstandig aan altijd je algemene voorwaarden mee te sturen bij een offerte. Vraag de klant te bevestigen dat deze ze heeft ontvangen. Overhandig ze als het even kan persoonlijk.

En wist je dat je persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering niet je werkzaamheden als zzp’er dekt? Ook je rechtsvorm, denk aan een bv, waart je niet vrij. Want als je bv failliet gaat door fouten van jou kan je als persoon aansprakelijk worden gesteld.

Download hier het gratis e-book over zzp’ers en aansprakelijkheid.

In een reeks bijdragen laat de afdeling risicobeheersing van Interpolis bedrijven zien hoe ze doordacht kunnen omgaan met risico’s. Interpolis is partnerexpert van Business Insider Nederland.

Lees ook op Business Insider