Op 5 november 2024 kiest de Amerikaanse bevolking een nieuwe president. Mag Joe Biden nog vier jaar plaatsnemen in het Witte Huis? Of gaan we de terugkeer van Donald Trump in The Oval Office meemaken?

Wil je niets missen van het belangrijkste nieuws, de diepere analyses en opvallende weetjes over de Amerikaanse verkiezingen? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief, die je gratis ontvangt: elke dinsdag in je mailbox.

De Amerikaanse verkiezingen beloven razend spannend te worden en de gevolgen kunnen groot zijn: niet alleen voor de Verenigde Staten, maar ook voor de rest van de wereld.

Business Insider volgt de verkiezingsstrijd het hele jaar op de voet, met alles wat daarbij hoort. Van de voorverkiezingen, de belangrijke campagnes bij Republikeinen en Democraten, tot de uiteindelijke tweestrijd tussen de uitverkoren kandidaten van de twee partijen.

Je krijgt een mix van Engelstalige artikelen van de politieke redactie van Business Insider in de Verenigde Staten, aangevuld met Nederlandstalige artikelen van Business Insider Nederland.